Kasperskys app gør dig tydeligt opmærksom på, at der er problemer. Du får en præcis oversigt, over hvad der er galt, ved at trykke på advarslen.

Kaspersky Mobile Antivirus: App Lock & Web Security

Kasperskys sikkerheds-app stopper effektiv langt de fleste trusler mod din telefon.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #Kaspersky
9.2

Kasperskys antivirus-app til Android er en lille sikkerhedspakke med gode funktioner til at beskytte din telefon mod virus og hackerangreb.

Kernefunktionen er virusscanningen, der holder skadelige apps ude af din telefon. Scanningen sker løbende i baggrunden, men den er så diskret, at det ikke er noget, du lægger mærke til, når du bruger telefonen.

Virusscanningen er blandt de mest effektive, der findes. Kasperskys app fangede ALLE de mest udbredte virusvarianter, den blev udsat for under testen. Blandt de allernyeste virustyper stoppede Kaspersky 99,8 procent, og der var ingen falske advarsler ved sikre apps på telefonen.

Du kan hente en gratis prøveversion af Kaspersky Mobile Antivirus. Den første uge har den de samme funktioner som betalingsudgaven, men herefter må du blandt andet undvære den automatiske scanning, så du selv er nødt til at sætte scanningen i gang manuelt, fx når du lige har installeret en ny app, som du ikke har så stor tiltro til.

Det er nemt at finde rundt i app’ens mange muligheder, og hvis du bruger gratisudgaven, er de funktioner, som er forbeholdt betalende kunder, markeret med et lille orange ikon.

Vi testede app’en i samarbejde med det uafhængige tyske sikkerhedsfirma, AV-Test, der har et enormt arkiv med skadelige apps.


+ Effektiv beskyttelse

+ Gratis prøveversion

+ Lav påvirkning af telefonens ydelse

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Kasperskys sikkerheds-app stopper effektiv langt de fleste trusler mod din telefon.

Specifikationer

Mærke
Kaspersky
Funktioner
Antivirus
Styresystem
Android
Sprog
Dansk, finsk, norsk og svensk