Kaspersky Internet Security kan beskytte dine betalinger på nettet.

Kaspersky Internet Security (2021)

Kaspersky Internet Security er en af de bedste sikkerhedspakker, du kan beskytte din pc med.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #Kaspersky
9.4

Det er gået lidt tilbage for Kasperskys sikkerhedspakke, siden det russiske firma i 2020 vandt vores seneste stortest af denne type programmer. Kaspersky er dog stadig blandt de allerbedste.

Kaspersky Internet Security beskytter din pc med stor effektivitet. Sikkerhedspakken fangede næsten alle de trusler, som vores testcomputer blev udsat for. Den eneste kategori, hvor Kaspersky ikke var 100 procent effektiv, var de helt nye trusler, hvor der “kun” blev fanget 99,1 procent. Resultatet er dog stadig i verdensklasse.

Undervejs i testen gav Kaspersky Internet Security en enkelt en falsk advarsel ved scanning af et helt uskadeligt program. Det er én falsk advarsel mere, end Kaspersky udsendte i 2020-udgaven, men det er stadig til at leve med.

Hentningen af hjemmesider gik op til 36 procent langsommere, når vi havde Kaspersky kørende i baggrunden i Windows, og det er altså lige i overkanten. Heldigvis havde Kaspersky ikke samme uheldige indvirkning på andre dele af pc’ens hastighed.

Du får mange gode funktioner i Kasperskys sikkerhedspakke. Vi kunne især godt lide Safe Money, som beskytter dig, når du skal bruge netbank eller betale med kreditkort på nettet. Betalingen kan kun gennemføres, hvis du først har føjet den pågældende hjemmeside til listen over sikre sider.

For at gennemføre testen af programmets beskyttelse så godt som muligt, allierede vi os med det tyske sikkerhedsfirma AV-Test, der har en af verdens største samlinger af computervirusser.

AV-Test afprøver løbende de mest udbredte sikkerhedspakker, og i den kommende tid vil vi teste de nyeste udgaver af Kaspersky Internet Securitys konkurrenter for at kåre den bedste sikkerhedspakke i 2021.


+ Effektiv beskyttelse af din pc

+ Mange gode funktioner

– Sløver websider lidt ned

 


Den angivne pris er for beskyttelse af én pc i et år.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Kaspersky Internet Security er en af de bedste sikkerhedspakker, du kan beskytte din pc med.

Specifikationer

Mærke
Kaspersky
Funktioner
Internetsikkerhed, betalingsbeskyttelse, privat browsing, webcam-beskyttelse
Styresystem
Windows 10
Sprog
Dansk