De mest brugte funktioner er nemme at finde i programmets hovedmenu.

Kaspersky Internet Security (2020)

Kasperskys omfattende sikkerhedspakke er den bedste beskyttelse af din pc, du kan købe i 2020.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #Kaspersky
9.6

Hvis du vil have den mest effektive sikring mod virus i 2020, er det svært at komme udenom Kaspersky Internet Security.

I en omfattende test, som vi har udført i samarbejde det tyske test­institut, AV-Test, ender Kaspersky på en delt førsteplads. Der er simpelthen ingen slinger i valsen, når Kaspersky Internet Security skal stoppe skadelige programmer, der truer din pc.

Kaspersky stoppede ikke bare alle  de former for virus, som AV-Test testede med; det russiske antivirus-program kom heller ikke med nogen falske advarsler.

Udover AV-Tests måling af Kaspersky Internet Securitys effektivitet har vi også testet programmets brugervenlighed og ekstrafunktioner, og her klarer Kaspersky sig faktisk også godt.

De mest brugte funktioner som scanning af computeren og opdatering af databasen over kendte computervirus ligger i programmets overskuelige hovedmenu. Hvis du skal bruge mere avancerede funktioner, er de gemt ad vejen bag et enkelt tryk på en knap.Her ligger fx muligheden for at oprette en redningsdisk, som du kan starte computeren fra, hvis systemet er brudt helt sammen efter et virusangreb. Det er også her, du finder beskyttelse mod keylogger-programmer, der prøver at overvåge dine tastetryk på pc’en.

Der er også funktioner, der selv gennemsøger din computer for fejl, efter du har installeret Kaspersky. Vi fik fx besked om et par programmer, der trængte til at blive opdateret, og det var da rart lige at få det på plads.

På trods af de mange funktioner, er det faktisk begrænset, hvor meget Kaspersky Internet Security belaster pc’en. Programmet er blandt de sikkerhedspakker, der kræver allermindst arbejde af din pc, og det betyder blandt andet, at du uden problemer kan arbejde videre, selv om Kaspersky går i gang med at scanne din computer.

Prisen, vi har angivet, er for én enhed i et år. Hvis du binder dig for en længere periode eller køber beskyttelse i to år ad gangen, falder prisen pr. enhed markant. Du kan fx sikre tre enheder i et år for 479 kroner. Hvis du køber beskyttelse til flere enheder, kan du blandt andet også beskytte din Android-telefon eller tablet mod virus.


+ Effektiv beskyttelse

+ Mange funktioner

+ Lavt ressourceforbrug

+ Ingen falske advarsler

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Kasperskys omfattende sikkerhedspakke er den bedste beskyttelse af din pc, du kan købe i 2020.

Specifikationer

Mærke
Kaspersky
Funktioner
Sikkerhedspakke