Menuen i Kaspersky Internet Security 2017 er enkel og brugervenlig.

Kaspersky Internet Security 2017

Sikkerhedspakke, der beskytter computeren mod et væld af trusler - du kan vælge mellem flere typer licenser, som dækker en, tre eller fem enheder i ét eller to år.

af Mathias Alsted Flinck #Programmer apps spil #Kaspersky
9.0

Internettet byder på utallige trusler, og de kommer i mange forskellige former. Med Kaspersky Internet Security 2017 er du dog godt rustet i kampen mod phishing-forsøg, usikre Wi-Fi-forbindelser og malware.

Programmets finmaskede sikkerhedsnet fanger alle kendte skadelige filer i realtid – både malware på hjemmesider og gemt i vedhæftede filer i en e-mail. Opgaven bliver sågar udført, uden programmet gør unødigt opmærksom på sig selv, og vi oplever aldrig, at det bringer falske advarsler om godartede programmer.

Det hele foregår, uden der bliver gjort stort indhug i computerens ressourcer. Vi kan fx sagtens køre en fuld scanning, mens vi tjekker e-mails eller arbejder i et kontorprogram.

Nye funktioner i Kaspersky Internet Security 2017
Internet Security 2017 byder foruden god beskyttelse på en meget enkel brugerflade, som på fin vis præsenterer programmets funktioner, som bidrager til et højt sikkerhedsniveau på din pc.

Den nye funktion Software Updater hjælper dig fx med at opdatere andre programmer, så de ikke er forældede og sårbare over for angreb. Opdateringerne klarer du direkte fra Internet Security, og det er både nemt og hurtigt.

Secure Connection er også en af nyheder, og det beskytter din computer, når du kobler den på usikre internetforbindelser, fx i lufthavne eller på cafeer. Funktionen krypterer de data, som din pc sender og modtager, hvilket er ganske smart, men det sænker til tider også browserhastigheden mærkbart. Det er dog kun en lille ridse i lakken på et ellers formidabelt sikkerhedsprogram.

 

Kan købes her:

www.kaspersky.dk
– God beskyttelse
– Brugervenlig brugerflade
– Mange gode funktioner

– Enkelte funktioner generer

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Stærkt og brugervenligt sikkerhedsprogram med masser af funktioner, men beskyttelsen på usikre forbindelser kan virke generende.

Specifikationer

Mærke
Kaspersky
Funktioner
Secure Connection, Software Updater, Forældrekontrol, Sårbarhedsscanning
Styresystem
Windows 10, Windows 8.1 og Windows 8
Systemkrav
800 MB lagerplads, 1 GB ram
Sprog
Dansk