Med Uninstaller 7 er det nemt at finde de programmer, du sjældent bruger, og slette dem.

IObit Uninstaller 7 PRO

IObit Uninstaller 7 PRO er et glimrende program til at afinstallere programmer og frigøre lagerplads på din harddisk. Du kan nemlig både finde de programmer, som du sjældent bruger, og som sluger en masse lagerplads.

af #Programmer apps spil #IObit
8.8

Det er nærmest en pinsel at afinstallere programmer gennem Kontrolpanelet i Windows 10 – i hvert fald efter at have brugt IObit Uninstaller. Programmet giver med en enkel liste et perfekt overblik over de programmer, som er installeret på computeren, og det er nemt at fjerne ét eller flere ad gangen.

Sæt bare flueben ud for de programmer, som du vil fjerne, klik på Afinstallér, og så klarer programmet stort set hele processen. Det scanner og fjerner endda systemfiler, som du ikke nødvendigvis ville få bugt med gennem Kontrolpanelet.

Muligheden for at fjerne mange programmet på én gang er særligt nyttig. Bare en håndfuld klik med musen er alt det kræver, før du har fjernet adskillige programmer og ryddet op efter dem.

Perfekt til oprydning på harddisken
Med IObit Uninstaller er det generelt nemt at rydde op på computeren. I programmets menuer kan du se lister over de programmer, som optager mest lagerplads, eller programmer, som du sjældent bruger.

Samtlige lister kan desuden sorteres efter, hvor meget hver enkelt program fylder, og det gør det nemt at finde overflødige programmer og frigøre masser af lagerplads. Brugerfladen har dog også en slagside. Flere steder er der reklamer for IObits andre programmer, og i en enkelt menu skræmmer Uninstaller lige frem med en række orange udråbstegn til at installere programmer til optimering, driver-opdatering og beskyttelse mod malware.

Du kan købe programmet på IObits hjemmeside

+ Hurtig afinstallation
+ Fjern flere programmer på én gang
+ Enkel brugerflade
– Mange reklamer

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Uninstaller 7 PRO er glimrende til at afinstallere ét eller flere programmer på én gang, men der er for mange reklamer i programmets menuer.

Specifikationer

Mærke
IObit
Styresystem
Windows XP, Vista, 7, 8, 10
Systemkrav
Minimum 300 MB lagerplads. Skærmopløsning skal minimum være 1024 x 768 pixels.
Sprog
Dansk