HBO Nordics egne serier fylder meget på tjenesten.

HBO Nordic

HBO Nordic bugner af gode serier, men udvalget af film er til gengæld ikke helt så godt.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #HBO
8.3

HBO Nordic er den ukronede konge af streamingtjenester, når det gælder tv-serier. Streamingtjenestens egenproducerede serier som Sopranos og Kammerater i krig (Band of Brothers) er blandt de bedst vurderede på internettets anmeldersider. Og det er da også for serierne, at du skal vælge HBO Nordic, for udvalget af film er ikke så godt som hos fx Netflix. Der er kun et smalt udvalg af – for de flestes vedkommende – lidt ældre Hollywood-film.

Den tekniske side af streamingen er heller ikke helt på højde med de bedste konkurrenter. Vi havde markant bedre billedkvalitet fra Netflix end fra HBO Nordic på den samme internetforbindelse. I hitserien Game of Thrones havde vi decideret svært ved af følge med i de mange mørke scener, hvor billedets nuancer helt forsvandt i store, ensfarvede, mørkegrå blokke. Det kan godt være, at det er blevet nemmere at få adgang til spændende indhold til tv’et med de internetbaserede streaming-tjenester, men kvaliteten halter ofte lidt efter gammeldags kabel- og antenne-tv.

Til børnene er der et fint udvalg af både amerikanske og europæiske tegnefilm, men du finder ingen af de populære Disney-film her, for dem har Disney holdt for sig selv på firmaets egen tjeneste, Disney+.

Der er ingen gratis prøveperiode, så hvis du vil se, om HBO Nordic er noget dig, er du nødt til at betale for mindst en måneds abonnement.

 


+ Masser af gode serier

– Ingen prøveperiode

– Svingende billedkvalitet


Prisen er for en måneds abonnement

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

HBO Nordic bugner af gode serier, men udvalget af film er til gengæld ikke helt så godt.

Specifikationer

Mærke
HBO
Funktioner
Streamingtjeneste
Styresystem
Android, iOS, browser, Smart-tv
Sprog
Dansk