Google One giver dig nye flotte billedeffekter, som du kan bruge i Google Photos med et enkelt klik.

Google One

For en overkommelig pris får du VPN, automatisk billedredigering, backup og masser af lagerplads på nettet.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #Google
9.7

Google har tilføjet en stribe nye funktioner til sin betalingstjeneste, Google One, så du nu har flere muligheder end nogensinde før.

Google One giver dig først og fremmest ekstra lagerplads til din Google-konto, så det er den nemme løsning, hvis du er ved løbe tør for plads med de 15 gigabytes, som du får med fra start, når du opretter en gratis Google-konto. Din brugte lagerplads bliver beregnet ud fra dit samlede forbrug på Gmail, Google Drive, Google Photos og andre Google-tjenester – og det er særligt, hvis du har sat din telefon eller computer til at sikkerhedskopiere billeder eller filer, at du kan ramme loftet i en fart.

Med nogle få museklik opgraderede vi en gratis konto til en Google One-løsning med to terabytes, og den ekstra plads var tilgængelig, så snart vi havde gennemført betalingen.

Hvis det bare er mest mulig online-lagerplads for pengene, du er på udkig efter, er Microsoft OneDrive et bedre tilbud. Her får du tre gange så meget plads for samme pris. De seks terabytes skal dog fordeles ligeligt mellem seks konti, hvor du hos Google One frit kan dele de to terabytes mellem op til seks konti, der skal samles som en familie i indstillingerne for Google One.

Det er de ekstra funktioner, der følger med, som for alvor gør Google One attraktiv: Google Photos har fx fået mange nye automatiske funktioner til at forbedre dine billeder. Funktionen “magisk viskelæder” virker faktisk som det rene trylleri. Du skal blot markere noget i billedet, som du ikke bryder dig om, hvorefter markeringen udfyldes med noget, der minder om omgivelserne, så det generende objekt forsvinder. Der er også masser af filtre og nye måder at gøre dine billeder flottere på.

Udover Googles sædvanlige apps, har Google One også sin egen app til Android og iPhone. Her kan du blandt andet se, hvad du har brugt din plads til, og hvor meget du har tilbage. Det er også her, du slår Google Ones krypterede VPN-forbindelse til, så du får en sikker adgang til nettet. Hvis du vil bruge VPN i Windows, kan du hente Googles program, der kan indstilles til at starte op sammen med Windows, så forbindelsen altid er krypteret. Du kan desuden bruge Google Drev, hvis du vil sikkerhedskopiere mapper i Windows til din Google One-konto.


+ Krypteret internetforbindelse

+ Gode ekstra funktioner i Google Photos

– Du får mere plads for pengene med OneDrive


Prisen er for et års abonnement med to terabytes.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

For en overkommelig pris får du VPN, automatisk billedredigering, backup og masser af lagerplads på nettet.

Specifikationer

Mærke
Google
Funktioner
Lagerplads på nettet
Styresystem
Windows, Android, iOS, macOS, ChromeOS
Sprog
Dansk og de andre nordiske sprog