Du kan køre Google Hangouts direkte i din web-browser.

Google Hangouts

Med Hangouts har du adgang til samtlige dine Google-kontakter, og du kan både chatte, tale og føre en videosamtale i enkle rammer.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #Google
8.4

Googles udvalg af videotjenester er noget af en rodebutik med flere tjenester at vælge imellem. Hangouts har indtil nu været den bedste app til private brugere. Her har du adgang til samtlige dine Google-kontakter, og du kan både chatte, tale og føre en videosamtale i de samme enkle rammer.

Når du bruger Hangouts som en app på telefonen, bliver den integreret i telefonen, så den kører i baggrunden og dukker op som et almindeligt telefonopkald, hvis en af dine kontakter ringer dig op.

Du kan deltage i en videosamtale med flere kontakter på samme tid. Det fungerer helt uden problemer. Den person, der taler, bliver automatisk vist med det største billede, men du kan også vælge, at alle brugere blot skal vises på samme tid.

Hangouts er integreret i Googles andre tjenester, så du fx kan ringe en af dine kontakter op direkte fra din indbakke i Gmail. Du kan fx blot højreklikke på en mail og bede om at ringe op til afsenderen.


+ Godt integreret i Googles tjenester

+ Virker godt på Android-telefoner

– Rodet udvalg af video-apps fra Google

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Med Hangouts har du adgang til samtlige dine Google-kontakter, og du kan både chatte, tale og føre en videosamtale i enkle rammer.

Specifikationer

Mærke
Google
Funktioner
Videosnak
Sprog
Dansk