Google Chrome 64

Du kan skræddersy Chrome til præcis dine behov ved at hente nogle af de flere tusinde tilføjelsesprogrammer, som ligger i browserens webshop.

af Mathias Alsted Lund Flinck #Programmer apps spil #Google
9.5

Over 60 procent af verdens internetbrugere klikker på det firefarvede Chrome-logo, når de vil besøge hjemmesider. Og det er bestemt ikke tilfældigt: Googles browser har stort set siden fødslen været blandt de bedste af sin slags, og det fortsætter browseren med at være.

Chrome klarer de vigtigste opgaver glimrende; du får en overskuelig brugerflade, og hjemmesider indlæses ganske hurtigt. Faktisk kan den indlæse visse sider hurtigere end nogen anden browser, og du vil meget sjældent stå i situationer, hvor browseren ikke er i stand til at vise indhold.

På grund af browserens store popularitet er mange hjemmesider endda optimeret til netop denne browser. Hastighed og sikker visning er dog ikke Chromes bedste attributer. Det er derimod antallet af funktioner, for Chrome rummer langt flere funktioner end konkurrenterne. I de overskuelige menuer finder du alt fra en oversigt over dine nyligt besøgte sider til en jobliste, hvor du kan se, hvor meget hukommelse dine faner sluger.

Og hvis de indbyggede funktioner ikke er nok, kan du gå på opdagelse i det enorme katalog af smarte tilføjelsesprogrammer, der gør det muligt at få en personlig browser og få mere ud af dine internetbesøg. Den seneste opgørelse viser, at der ligger over 16.000 små programmer, du kan udbygge din browser med.

Det omfatter blandt andet ordbøger, notesblokke og små værktøjer, der kan huske adgangskoderne til alle dine internettjenester for dig. De mange funktioner og tilføjelser har dog en slagside; de gør nemlig browseren til en af de mest ressourcekrævende. Særligt når det gælder afspilning af videoindhold, lægger Chrome beslag på en god procentdel af computerens hukommelse og processorkraft. Det betyder, at batteritiden vil være kortere, hvis du bruger Chrome på din bærbare pc.
Indlæsningstid: 4,2 sekunder
Opstart med fem faner: 5 sekunder
HTML5-understøttelse: 528/555 point
Tilføjelsesprogrammer: Over 16.000

+ Masser af værktøjer
+ Høj brugervenlighed
– Ressourcekrævende

Hent Chrome gratis her!

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Her får du en browser, der kan klare alle formater og teknologier. Samtidig er Chrome hurtig og utroligt enkel at anvende.

Specifikationer

Mærke
Google
Funktioner
Popop-blokering, privatbrowsing, kodeordsmanager, faneblade, tilføjelser, adgang til Googles konti
Sprog
Dansk
Andet
HTML5 testet med : https://html5test.com