F-Secure Total

F-Secure Total

F-Secure har leveret en stærk sikkerhedspakke, der kan beskytte alle dine enheder mod et væld af ondsindede programmer. TOTAL, som pakken hedder, fanger effektivt truslerne, men programmet har også enkelte ridser i lakken.

af #Programmer apps spil #F-Secure
8.7

Virus og andre ondsindede programmer rammer i dag ikke blot din computer. Din telefon og tablet er også i farezonen, og det forsøger moderne sikkerhedspakker at tage højde for. F-Secure TOTAL virker med de fleste styresystemer, og sikkerhedspakken tilbyder en række funktioner, som hjælper dig med at sikre alle dine enheder.

TOTAL beskytter dig blandt andet, når du åbner din netbank fra computeren ved at blokere for alle andre processor og browser-faner. Du har også mulighed for spore forsvundne eller stjålne smartphones ved at benytte enhedens GPS, og så får du selvfølgelig klassisk virusbeskyttelse mod ondsindede programmer.

Bomstærk beskyttelse
Sidstnævnte klarer programmet særdeles glimrende. Faktisk scorer det topkarakter fra den seneste store test ved det uvildige, tyske antivirus-testcenter AV-Test. Du får andre ord den bedst mulige beskyttelse, når det gælder at fjerne snavs, der allerede har sneget sig ind på din pc, eller som måtte forsøge på det.

Mens beskyttelsen er glimrende, så halter det noget mere med brugervenligheden. Brugerfladen er ganske vist på dansk, men F-Secure TOTALs mange værktøjer er fordelt i et program, som ligger lokalt på din pc og i internetportalen My F-Secure, som du får adgang til fra din browser. Du ender med andre ord ganske ofte med at hoppe frem og tilbage, hvis du eksempelvis ikke lige kan huske, hvor du vælger, hvilke hjemmesiderne poderne må besøge fra deres telefoner.

+ Fanger effektivt trusler
+ Masser af nyttige funktioner
– Rodet brugerflade

Se den dagsaktuelle pris på F-Secure TOTAL her

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

F-Secure Total er en stærk sikkerhedspakke, der beskytter mange enheder, men brugervenligheden er ikke altid i top.

Specifikationer

Mærke
F-Secure
Funktioner
Antivirus, realtidsbeskyttelse, bankbeskyttelse, familieregler, enhedsfinder
Styresystem
Windows, iOS og Android
Sprog
Dansk