De vigtigste funktioner er kun ét tryk på skærmen væk.

F-Secure Total Security & VPN

F-Secures sikkerheds-app er overskuelig og beskytter effektivt din telefon.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #F-Secure
8.2

F-Secure Total Security & VPN er det nye navn til den sikkerhedspakke, der før hed F-Secure SAFE. Meget er dog stadig det samme – fx er sikkerheden også god i den nye sikkerhedspakke.

Under vores test fangede F-Secures app alle de mest udbredte trusler mod telefonen, mens den kun stoppede 99,9 procent af de helt nye former for malware. Der kom slet ingen falske advarsler ved sikre apps under testen, og scanningen havde stort set ingen indflydelse på telefonens ydelse.

Total Security & VPN er velorganiseret og nem at finde rundt i. Det ville have været rart, hvis resultatet af seneste scanning var tilgængeligt direkte fra app’ens startskærm, men ellers er det svært at se, hvordan brugergrænsefladen skulle kunne skrues bedre sammen.

Der er et lille udvalg af gode ekstrafunktioner. Vi var glade for sikringen mod identitetstyveri, som kan overvåge op til 10 af dine mailadresser og advare om brud på sikkerheden hos internettjenester, hvor hackere kan have fået adgang til dine personlige data. Vi kunne foruroligende nok finde både vores navn, adresse, telefonnummer og et gammelt kodeord i et af de 27 datalæk, som vores mailadresse viste sig at have været en del af.

Prisen for Total Security & VPN er forholdsvis høj, men som navnet antyder får du også en VPN-forbindelse med i købet. VPN giver dig en sikker krypteret forbindelse til internettet, og du kan også få det til at se ud som om, at du sidder i et andet land, så du fx kan få adgang til indhold på nettet, der er spærret for besøgende fra dit eget land. Der er dog ikke så stort et udvalg af lande at vælge imellem i VPN-serverlisten i F-Secure Total Security & VPN.


+ Ingen falske advarsler

+ Overskueligt opbygget

– Forholdsvis høj pris


Prisen er for 1 års sikkerhed til 1 enhed. Testen blev udført i samarbejde med det tyske AV-TEST Institut.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

F-Secures sikkerheds-app er overskuelig og beskytter effektivt din telefon.

Specifikationer

Mærke
F-Secure
Funktioner
Sikkerhed til Android-telefoner
Styresystem
Android
Sprog
Dansk og andre nordiske sprog
Andet
14 dages gratis prøveperiode