F-Secure Total kan bruges på både computer, tablet og telefon.

F-Secure Total

F-Secure Total beskytter både din pc og dine Android-enheder med næsten 100 procent sikkerhed.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #F-Secure
9.4

F-Secure Total er en omfattende og særdeles effektiv sikkerhedspakke. Vi testede den med assistance fra det tyske sikkerhedsfirma AV-Test, som udsatte F-Secure Total for en af verdens største samlinger af skadelig software, og resultatet var ret entydigt.

F-Secure Total gav nemlig 100 procent beskyttelse mod de helt nye former for skadelig malware, som var dukket op på internettet i en fire ugers periode, inden testen blev udført. Der var endda ingen falske advarsler (altså fejlagtige advarsler mod ellers sikre programmer).

Vores test viste også, at sikkerhedspakken samlet set belastede pc’en lidt mindre end gennemsnittet af konkurrenterne. Åbningen af almindelige programmer på pc’en gik desuden meget hurtigere end med de fleste andre sikkerhedspakker, mens hastigheden på indlæsningen og visningen af populære websites var mere på niveau med alle andre.

Ordet “Total” i navnet fortæller, at pakken både kan bruges på Windows-pc’er og på telefoner og tablets med Android. Vores udgave af sikkerhespakken kunne installeres på op til fem enheder.

Målingen af Android-udgavens effektivitet lå på 99,9 procent, og det er faktisk en anelse bedre end gennemsnittet for denne type apps.

Udover beskyttelse mod virus og andre skadelige programmer, får du også mange andre gode sikkerhedsfunktioner med F-Secure Total. Den mest værdifulde er muligheden for at få en krypteret VPN-forbindelse til internettet. Du vælger selv, hvilket land du vil have forbindelse igennem, så du kan også bruge funktionen til at se hjemmesider eller streamingtjenester, som ellers er forbeholdt et bestemt land.

Både Android-app’en og Windows-programmet fra F-Secure er nemme at finde rundt i. Du kan hurtigt se resultatet af seneste virusscanning og der er også en log over de seneste hændelser lige ved hånden. Hvis du mangler at aktivere en funktion bliver du gjort opmærksom på det, så du fx kan komme i gang med at bruge F-Secure Totals beskyttede internetbrowsing, når du besøger din netbank.


+ Effektiv beskyttelse

+ Virker både med Windows og Android

+ Nem at bruge


Prisen er for beskyttelse af op til fem enheder i et år.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

F-Secure Total beskytter både din pc og dine Android-enheder med næsten 100 procent sikkerhed.

Specifikationer

Mærke
F-Secure
Funktioner
Antivirus, bankbeskyttelse, VPN, beskyttelse mod ransomware, forældrekontrol, spiltilstand mm.
Styresystem
Windows, Android
Sprog
Dansk og andre nordiske sprog