Et lille udråbstegn viser, hvis der er problemer, som du bør tage stilling til.

F-Secure SAFE (Android)

F-Secure er effektiv sikkerhed til din telefon, men du kan få tilsvarende apps billigere, hvis du ser dig for i Androids Play Store.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #F-Secure
8.5

F-Secure SAFE er en Android-telefoners svar på en internetsikkerhedspakke til pc’en. Android er et styresystem med mange muligheder, men det betyder desværre også, at der er flere måder, som kriminelle kan udnytte styresystemets svagheder på. Derfor kan det være en god idé med en sikkerheds-app som F-Secure SAFE. Vi har testet F-Secure SAFE i samarbejde det anerkendte tyske antivirus-testlaboratorium, AV-Test.

Inden du overhovedet kan komme i gang med at bruge sikkerheds-app’en fra finske F-Secure, skal du oprette en konto. Det er lidt irriterende, hvis man bare lige vil prøve app’en af for at se, om man kan bruge den til noget.

F-Secure SAFE leverer heldigvis en udmærket beskyttelse af telefonen. SAFE stoppede næsten alle skadelige apps, men havde dog en enkelt falsk advarsel undervejs.

Der er også et udvalg af smarte ekstrafunktioner. Du kan fx indstille regler for brug af dine enheder, uden at du behøver at have dem mellem hænderne. Ved at logge på din konto hos F-Secure i en browser kan du begrænse dine børns brug af mobilen. Det er også her, du på et kort kan få vist din telefons placering, hvis den er blevet væk. Den sidste funktion fungerer dog mindst lige så godt i Androids indbyggede telefonfinder-funktion. SAFE har også en indbygget sikker webbrowser, der beskytter din mobil og dig mod hjemmesider med potentielt skadeligt indhold.

Du kan også vælge at abonnere på F-Secure SAFE for sig selv eller som en del af en større sikkerhedspakke fra F-Secure. Pakken til tre enheder, hvor der er frit valg mellem telefon, pc og tablet, koster 450 kroner om året.


+ Mulighed for beskyttelse af tre enheder

+ Sikker browser

– Afgav falsk sikkerhedsadvarsel

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

F-Secure er effektiv sikkerhed til din telefon, men du kan få tilsvarende apps billigere, hvis du ser dig for i Androids Play Store.

Specifikationer

Mærke
F-Secure
Funktioner
Sikkerhed til telefonen
Styresystem
Android
Sprog
Dansk