Pakken kan både beskytte pc, tablet og mobil.

F-Secure SAFE

F-Secure SAFE giver dig sikkerhed og nem kontrol over skærmtid og indhold på andre enheder, der har programmet installeret.

af Niklas Ernst #Programmer apps spil #F-Secure
8.3

F-Secure SAFE er bestemt ikke proppet med forskellige funktioner. Her er der i stedet skåret ind til benet; formålet er at beskytte din computer mod trusler som virus og hackere. Og det gør programmet godt. F-Secure SAFE scorer rigtig højt, når det kommer til at identificere trusler og beskytte din computer mod dem.

Samtidig er det nemt at køre en virusscanning eller justere, hvor ofte computeren skal scannes. Generelt er programmet veldesignet og logisk at finde rundt i. Der er ingen krinkelkroge eller mærkværdige undermenuer, der skal søges frem. Funktionerne er ganske enkelt lette at finde, og ikonerne store og lette at afkode.

Styr skærmtiden på andet udstyr

Når du åbner programmet, får du hurtigt overblik over din computer. Her kan du fx se, om virusbeskyttelse og browserbeskyttelse er aktive. Browserbeskyttelse gør blandt andet, at der kommer et ekstra lag af sikkerhed, når du bruger din netbank. I praksis betyder det, at nogle hjemmesider og tjenester er blokeret, når din netbank er åben. Det gør det sværere for uvedkommende at få adgang til dine betalingsoplysninger, hvilket er smart.

En anden fin funktion er værktøjet My F-Secure. Det er en hjemmeside, hvor du får adgang til at se alle de enheder, du har installeret programmet på – og om programmet er aktivt eller ej. Herfra kan du også gå ind og begrænse indhold og fx sætte grænser for, hvor sent om aftenen en computer må bruges, eller om indhold, der fx indeholder vold eller gambling, skal blokeres på en bestemt pc.


+ Scorer højt på sikkerhed

+ Muligt at styre andre enheder

– Kunne rumme flere funktioner

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

F-Secure SAFE giver dig sikkerhed og nem kontrol over skærmtid og indhold på andre enheder, der har programmet installeret.

Specifikationer

Mærke
F-Secure
Funktioner
Antivirus
Styresystem
Windows 10, 8, 7
Sprog
Dansk