Du kan ikke se, hvad der gemmer sig bag ikonerne til venstre, før du lader musen løbe henover dem.

EaseUS Todo Backup Home

EaseUS er et alsidigt backup-program, men det kan være svært at finde rundt i.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #EaseUS
6.9

EaseUS Todo Backup Home er en komplet backup-løsning, som kan sikkerhedskopiere dine dyrebare data. Programmet har de funktioner, som man kan ønske sig i et backup-program, men det er ikke altid lige brugervenligt.

Du vælger selv, om du vil kopiere enkelte mapper og filer eller om du vil tage backup af din Windows-installation eller måske et gemme et “billede” af alle data på et drev.

Det tager lidt tid at komme ind i Todo Backup Homes krinkelkroge, for der er mange funktioner, og det kan være svært at finde rundt i dem. Af en eller anden grund bliver programmets ikoner i hovedmenuen ikke ledsaget af tekst, før du fører musen henover dem. Ikonernes betydninger er ikke så nemme at gennemskue, og det forsinker betjeningen en hel del, at man er nødt til lade musen vandre ned over hele rækken af muligheder, før man finder det, man skal bruge.

EaseUS Todo Backup Home er ikke for nybegyndere indenfor backup, for du bliver ikke hjulpet så meget undervejs. Hvis man har en smule erfaring med Windows og backup, går proces-
sen dog nogenlunde smertefrit.

Backuppen er ikke just blandt de hurtigste, vi har prøvet, men det går noget bedre med at genoprette data. Det er nemt at indstille en fuldautomatisk backup, så programmet husker, hvad der skal kopieres, og hvor det skal hen. Så sørger EaseUS Todo Backup Home selv for at sikkerhedskopiere dine data fx en gang om ugen.

Du kan iøvrigt prøve EaseUS Todo Backup i en gratis prøveversion i en måned, inden du køber.


+ Mange muligheder for backup

– Ikke på dansk

– Kan være lidt svær at finde rundt i

 

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

EaseUS er et alsidigt backup-program, men det kan være svært at finde rundt i.

Specifikationer

Mærke
EaseUS
Funktioner
Backup
Styresystem
Windows 10
Sprog
Engelsk