Indstillingen af synkroniseringen består blot i at sætte kryds ud for de ønskede mapper.

Dropbox Plus

Dropbox synkroniserer effektivt mapper på din pc, så du altid har adgang til dine filer på nettet.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #Dropbox
7.9

Dropbox er ikke just noget avanceret backup-program, men hvis du blot vil have nogle enkelte mapper på pc’en synkroniseret til en tjeneste på nettet, er Dropbox et udmærket redskab til at gøre det.

Dropbox virker både som en tjeneste, du kan køre i din internetbrowser, og som et program, du henter og installerer på computeren.

Du kan manuelt uploade dine filer til Dropbox, men det nemmeste er at fortælle programmet, hvilke mapper du vil synkronisere. Så bliver indholdet automatisk synkroniseret med den tilsvarende mappe på nettet, når der er uoverensstemmelse mellem de to.

Kopieringen af filer sker i baggrunden, uden at det kan mærkes på pc’ens ydelse. Hvis du vil være helt sikker på, at kopieringen ikke går ud over pc’ens kræfter, kan du i programmets indstillinger neddrosle den del af din båndbredde til nettet, som Dropbox får adgang til.

Det er ret smart, at du kan indstille Dropbox sådan, at filer, du ikke bruger så ofte, kun gemmes online. Det sparer plads på computeren, og filerne downloades automatisk, hvis du får brug for at åbne dem på pc’en.

Du kan også hente Dropbox som en app til din telefon. Så har du adgang til dine filer i Dropbox fra mobilen, og du kan også sætte app’en til automatisk at kopiere billeder og videoer til Dropbox, så du har en sikkerhedskopi, hvis der skulle ske noget med telefonen.


+ Belastningen mærkes ikke på pc’en

+ Kan spare plads på pc’en

– Ingen avancerede funktioner


Prisen er for 1 års Dropbox Plus med 2 terabytes lagerplads

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Dropbox synkroniserer effektivt mapper på din pc, så du altid har adgang til dine filer på nettet.

Specifikationer

Mærke
Dropbox
Funktioner
Backup på nettet
Styresystem
Windows, Android, iOS
Sprog
Dansk