Coop Scan & Betal

Coop Scan og Betal

Med Coop Scan & Betal sparer du masser af tid på indkøbstur, og du får et bedre overblik over, hvad varerne koster.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #Coop
9.8

Det tager kun fem minutter, lovede Faktas gamle reklamekampagne. Men selv om jeg er typen, der afskyr dagligvareindkøb, så er det aldrig lykkedes mig, at købe en kurvfuld varer på bare tilnærmelsesvis så kort tid. Lige indtil nu.

Coops Scan & Betal service er nu rullet ud i alle landets Fakta- og Kvickly-butikker, og det er faktisk en lille revolution af indkøbsturen. Med Coops velfungerende app på din telefon scanner du selv dine varer og lægger dem direkte ned i indkøbsposen. Henne ved kassen går du bare storsmilende uden om køen og viser kasseassistenten, at du har betalt dine varer i app’en.

Inden du kommer så langt, skal du lige have den grundlæggende opsætning af Coop-app’en på plads. Når du har hentet app’en til Android eller iPhone, skal du tilknytte et Dankort eller kreditkort, så du kan betale direkte i app’en. Hvis du er medlem af Coop, opsamler app’en også automatisk bonuspoints, som du kan vælge at betale med.

Så bevæger du dig ned i din lokale butik og scanner QR-koden, der sider lige indenfor indgangen. Så har du oprettet en ny indkøbseddel, og hver gang du tager en vare ned fra hylden og scanner den dukker den op på sedlen. Du kan straks se, om varens pris svarer til det, der står på prisskiltet, så du har fået en eventuel rabat med.

Med alle varerne i kurven bevæger du dig ned til kassen, hvor du scanner endnu en QR-kode og betaler dine varer med et par hurtige tryk på skærmen. Til sidst er der bare tilbage at bevæge dig udenom den måbende kø og vise betalingsdokumentationen til personen bag kassen.

Dine kvitteringer bliver gemt i app’en, hvor du også kan se din eventuelle bonusopsparing.

Coop Scan & Betal kan mere end halvere den tid, der spildes på turen i dagligvarebutikken, og du får samtidig nemmere ved at holde øje med, om prisen på skiltet nu også passer, og hvor meget varerne i kurven koster. App’en har også andre funktioner såsom forskellige tilbud og en madkonto, hvor du kan sætte penge ind til dit månedlige forbrug.


+ Stor tidsbesparing

+ Bedre overblik på indkøbsturen

+ Velfungerende app

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Med Coop Scan & Betal sparer du masser af tid på indkøbstur, og du får et bedre overblik over, hvad varerne koster.

Specifikationer

Mærke
Coop
Funktioner
Indkøb i Kvickly og Fakta
Styresystem
Android og iOS (iPhone)
Sprog
Dansk