Er du til nordiske krimier som Broen eller Beck? Så er C More streamingtjenesten for dig.

C More

C More har et stort udvalg af film og tv-serier. Nordisk indhold fylder mere end hos konkurrenterne.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #C More
7.7

C More er et fint nordisk alternativ til de store, globale streaming-tjenester som Netflix og Disney+

Du må finde dig i, at svensk indhold er overrepræsenteret i udvalget hos C More. Det er der for så vidt ikke noget galt med, hvis du er meget glad for Ingmar Bergman-film, men hvis du er til de nyeste Hollywood-film, vil du nok synes, at udvalget hos C More lader noget tilbage at ønske.

Der er ellers mange film og tv-serier at vælge imellem, og særligt børneafdelingen har et godt udvalg af nordisk produceret indhold.

C More virker bedst som app til telefon eller tablet, hvor du blandt andet kan hente film via dit trådløse netværk derhjemme og se dem senere uden internetadgang. App’en til de mobile enheder gør det nemt at finde rundt i indholdet på C More, men Smart TV-app’en er knapt så elegant skruet sammen. Når vi fx havde klikket os gennem C More-app’en på et Samsung tv for at læse omtalen af en film, og derefter trykkede på tilbage-knappen på fjernbetjeningen, hoppede app’en konsekvent helt ud i toppen af startskærmen igen, så vi måtte begynde forfra i vores søgning efter noget, vi havde lyst til at se.

Du kan prøve C More gratis i to uger, så du har mulighed for at se, om det er noget for dig, før du abonnerer. Hvis du senere bliver træt af tjenesten, kan du opsige dit abonnement fra måned til måned.


+ Godt udvalg af nordisk indhold

+ To ugers gratis prøveperiode

– Lidt klodset Smart TV-app

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

C More har et stort udvalg af film og tv-serier. Nordisk indhold fylder mere end hos konkurrenterne.

Specifikationer

Mærke
C More
Andet
Android, iPhone/iPad, Smart TV, pc (via internetbrowser)