Der er mange funktioner på lidt plads i Bullguards startmenu.

Bullguard Internet Security 2021

Bullguard beskytter din computer mod stort set alle trusler, men brugergrænsefladen trænger til en ombygning.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #Bullguard
7.8

Bullguard Internet Security er en sikkerhedspakke med bunkevis af funktioner, men brugergrænsefladen kunne godt trænge til en opfriskning.

Sikkerheden er i orden med Bullguard. Antivirus-scanningen fangede næsten alle trusler i vores test. Det var kun blandt de helt nye virusvarianter, at Bullguard ikke gjorde rent bord. Her stoppede programmet kun 99,3 procent af angrebene. Til gengæld var der slet ingen falske advarsler, hvor Bullguard stemplede sikre programmer som virusser.

Bullguards sikkerhedspakke belaster kun din computers ressourcer meget svagt. Sammenlignet med andre sikkerhedsprogrammer ligger Bullguard dermed klart i den lette ende. Programmet kan endda være med til at gøre din pc hurtigere. Vi kørte den indbyggede systemoptimeringsfuntion og fik fjernet en gigabyte overflødige filer fra pc’en.

Der er også god forældrekontrol af computeren og en særlig sikker internetbrowser, som du fx kan bruge, når du bruger din netbank. Som en del af pakken kan du også bruge Bullguards sikkerheds-app til din Android-telefon eller tablet.

Brugergrænsefladen er presset sammen i et lille klaustrofobifremkaldende vindue. Af en eller anden grund har Bullguard bestemt, at vinduet ikke skal kunne maksimeres, så næsten ligegyldigt hvad du skal se på i Bullguard Internet Security, bliver det mast ind i et vindue, der i vores tilfælde kun fyldte en fjerdedel af skærmen. Nogle af underfunktionerne vises i endnu mindre vinduer, der heller ikke kan gøres større. Det er særligt irriterende, når der vises lange lister over sikkerhedsindstillinger, som du så skal sidde og rulle ihærdigt med musehjulet for at komme igennem.

 


+ Masser af funktioner

+ Belaster kun pc’en lidt

– Sammenpresset brugergrænseflade

 


Prisen er for tre enheder i et år.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Bullguard beskytter din computer mod stort set alle trusler, men brugergrænsefladen trænger til en ombygning.

Specifikationer

Mærke
Bullguard
Funktioner
Sikkerhedspakke
Styresystem
Windows, Android, Mac
Sprog
Dansk