Du kan oprette Word-dokumenter direkte i Box.

Box – 100 GB

Box er et udmærket internetlager til dine filer, men der er ikke så mange funktioner.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #Box
6.3

Box.com er rendyrket lagerplads på nettet uden så mange ekstrafunktioner. Box virker både med Windows, iPhone, Android og i din internetbrowser, og du kan gemme eller hente filer, uanset hvilken platform du bruger.

Du kan hente Windows-programmet Box Drive, der integrerer din konto hos Box i Windows Stifinder, så du frit kan trække filer frem og tilbage mellem din computer og dit lager hos Box.

Box tilbyder 10 gigabytes gratis lagerplads. Der findes to løsninger til private brugere: Den gratis løsning og en løsning med 100 gigabytes lagerplads. Du får faktisk de samme funktioner i gratisudgaven som i den løsning, du skal betale for. Begrænsningerne ligger i den samlede mængde lagerplads og den maksimale filstørrelse, der i gratisversionen er 250 megabytes, mens betalingsudgaven kan gemme filer på op til fem gigabytes. Prisen for betalingsløsningen er 960 kroner om året.

Du skal hente Windows-programmet Box Sync for at bruge Box til sikkerhedskopiering. Det sørger for at synkronisere en bestemt mappe på harddisken med din Box-konto. Det er en helt basal synkroniseringsfunktion, så hvis du vil have mere avancerede funktioner til sikkerhedskopiering, må du kombinere Box med et regulært backup-program på computeren.

De to programmer Box Drive og Box Sync kører fint i baggrunden, og selv på en internetforbindelse på nogle få Mbit/s, kan du ikke mærke at synkroniseringen er i gang.


+ Synkroniseringen mærkes ikke

– Få funktioner

– Lille filstørrelse i gratisudgaven


Prisen er for et års abonnement med 100 gigabytes.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Box er et udmærket internetlager til dine filer, men der er ikke så mange funktioner.

Specifikationer

Mærke
Box
Funktioner
Lagerplads på nettet
Styresystem
Windows, Android, iOS, browser
Sprog
Engelsk