Det er tydeligt, hvilke former for beskyttelse, du har slået til i Bitdefenders app.

Bitdefender Mobile Security

Bitdefender Mobile Security er helt sikker beskyttelse til din Android-telefon.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #Bitdefender
8.9

Bitdefender Mobile Security beskytter effektivt din telefon mod virus og andre angreb fra internettets lyssky elementer.

Faktisk stoppede Bitdefenders sikkerheds-app 100 procent af både velkendte trusler og de allernyeste former for malware rettet mod Android-telefoner. Vi var helt fri for falske advarsler om virus i kendte, sikre apps, og scanningen af telefonen havde ikke mærkbar indflydelse på dens ydelse imens. Det bliver simpelthen ikke meget bedre.

Bitdefender Mobile Security kan meget mere end scanne efter virus. Du kan fx aktivere scanning af dine sms’er og chatbeskeder. Bitdefender læser ikke selve indholdet, men undersøger eventuelle links ud på internettet. Det samme kan du sætte Bitdefender Mobile Security til at gøre i din internetbrowser, så du bliver advaret, inden du klikker dig videre fra et link til skadeligt indhold. Sidstnævnte funktion virker med alle de mest populære browsere til Android.

App’en bruger en del plads på at forklare de kryptiske ord, der knytter sig til it-sikkerhed. Du får fx både at vide, hvad malware, ransomware, adware og coinminere er for noget.

Du kan prøve Bitdefenders app i 14 dage, inden du beslutter dig for, om den er noget for dig. Derefter kan du betale for en måned ad gangen eller spare lidt penge ved at tegne abonnement for et helt år.


+ 100 procent beskyttelse af din telefon

+ Gode ekstrafunktioner

+ Lav pris


Prisen er for beskyttelse af 1 enhed i 1 år. Testen blev udført i samarbejde med det tyske AV-TEST Institut.

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Bitdefender Mobile Security er helt sikker beskyttelse til din Android-telefon.

Specifikationer

Mærke
Bitdefender
Funktioner
Antivirus
Styresystem
Android
Sprog
Engelsk, svensk