Når du skal tage stilling til noget, præsenteres det på hovedskærmen som et kort, der forsvinder, når du har truffet dit valg.

Bitdefender Mobile Security & Antivirus

Bitdefenders app beskytter din Android-telefon mod alle virusangreb, men den har også masser af andre sikkerhedsfunktioner.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #Bitdefender
9.3

Du kan ikke finde en mere sikker beskyttelse af din telefon end Bitdefender Mobile Security & Antivirus.

Vi testede antivirus-scanningen sammen med det tyske sikkerhedsfirma AV-Test, og Bitdefenders app standsede simpelthen ALLE trusler mod testtelefonen – endda uden at komme med falske advarsler ved sikre apps. Der var heller ingen målbar påvirkning af telefonens ydelse, og app’en havde ingen indflydelse på batteritiden.

Mobile Security & Antivirus er en hel sikkerhedspakke med et flot udvalg af funktioner. Udover at kunne opspore og fjerne virus kan den blandt andet hjælpe dig med at finde din telefon igen, hvis den bliver stjålet.

Den indbyggede VPN-funktion kan give dig en krypteret forbindelse til internettet. Du kan hente op til 200 megabytes data hver dag gennem forbindelsen. Du bliver også beskyttet, når du er på nettet med de mest populære browsere til Android. Her forhindrer Web Protection-funktionen, at du kommer til at trykke på skadelige links.

Alle funktionerne er godt organiseret i app’en, så det er nemt at finde rundt. På hovedsiden sørger Bitdefender for, at du kan se, hvis der er vigtige meddelelser om sikkerheden på din telefon. Det eneste, der mangler, er en oversættelse, så man ikke skal slås med alle de tekniske sikkerhedsbegreber på engelsk.

Bitdefender tilbyder dig gratis en 14-dages prøveversion, så du kan se om app’en er noget for dig, før du tegner abonnement.


+ Stopper alle virusangreb

+ Ingen falske alarmer

+ Mange funktioner


Prisen er for et års abonnement

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Bitdefenders app beskytter din Android-telefon mod alle virusangreb, men den har også masser af andre sikkerhedsfunktioner.

Specifikationer

Mærke
Bitdefender
Funktioner
Antivirus
Styresystem
Android
Sprog
Engelsk