Bitdefender Internet Security

Bitdefender Internet Security er nemt at bruge og har gode ekstrafunktioner. Programmet fangede dog ikke alle angreb i sikkerhedstesten og udløste enkelte falske advarsler.

af Anders Daugaard #Programmer apps spil #Bitdefender
8.3

Bitdefender Internet Security er et sikkerhedsprogram med masser af funktioner, som bygger på mere end 20 års erfaring med udvikling af antivirussoftware. Pakken beskytter effektivt din pc mod forskellige typer ondsindet software, herunder virus, spyware og ransomware, der kan blokere for din adgang til din computer, indtil du betaler en løsesum til angriberen.

Sikkerheden er meget høj, men det var ikke alle virusser, der blev opdaget under vores test, hvor vi udsatte Bitdefender Internet Security for nye angreb og trusler dagligt i en periode på to måneder. Med en samlet beskyttelse på 99,3% placerer det Bitdefender Internet Security lige under gennemsnittet for sikkerhedsprogrammer.

De øvrige funktioner omfatter blandt andet spamfilter, firewall, forældrekontrol, password-manager, SafePay (netbankbeskyttelse) og VPN. Sidstnævnte, der hjælper dig til at surfe mere sikkert og privat på nettet, er begrænset til 200 MB båndbredde med mulighed for opgradering mod ekstra betaling.

Bitdefender Internet Security kører stort set ubemærket i baggrunden på pc’en. Det er for det meste kun ved opdateringer af virus-databasen og scanninger, at din pc risikerer at gå lidt ned i hastighed.

I testperioden oplevede vi tre falske advarsler af uskadelig software under scanning, hvilket blot er et enkelt mere end gennemsnittet for antivirusprogrammer.

Programmets hovedvindue er enkel og logisk opbygget med nogle af de vigtigste funktioner som fx hurtig scanning, systemscanning og sårbarhedsscanning. Du har mulighed for at konfigurere nogle af hovedmenuens knapper, men med de relativt få valgmuligheder, giver det ikke så meget mening.

En 1-årig licens koster godt 220 kroner for tre enheder det første år, herefter er prisen 490 kroner, hvis du køber programmet på Bitdefenders hjemmeside. Det er en rigtig god pris og tilmed billigere end flere af konkurrenterne.

Vi testede Bitdefender Internet Security i samarbejde med det uvildige tyske IT-sikkerhedsfirma AV-Test.


+ Simpelt og brugervenligt

+ Gode, brugbare ekstrafunktioner

– Overså trusler i sikkerhedstesten

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Bitdefender Internet Security er nemt at bruge og har gode ekstrafunktioner. Programmet fangede dog ikke alle angreb i sikkerhedstesten og udløste enkelte falske advarsler.

Specifikationer

Mærke
Bitdefender
Funktioner
Sikkerhedspakke
Styresystem
Windows 11, 10, 8 og 7
Sprog
Dansk