AVG Internet Security er en af de bedste sikkerhedspakker til prisen.

AVG Internet Security

AVG Internet Security giver dig god sikkerhed og hele 10 licenser. Perfekt til en stor familie, eller hvis du har computer i sommerhuset.

af Niklas Ernst #Programmer apps spil #AVG
9.4

AVG har helt styr på sikkerheden. Når det kommer til at beskytte din pc mod hackere, data-tyveknægte og falske websteder, får AVG Internet Security ganske enkelt topkarakter. Selve programmet består af fem store ikoner, som giver hurtig adgang til de mest brugte funktioner – eller i hvert fald muligheden for at slå dem til eller fra. For at ændre i indstillingerne skal du klikke på det lille menu-ikon øverst i hjørnet og derefter indstillinger. Her kan du nu ændre, hvordan programmet virker. Det ville dog give langt bedre mening, hvis disse indstillinger kom frem, når man klikkede på et af de fem ikoner i startmenuen – det ville gøre programmet mere overskueligt. Når du har fundet ud af, hvor de forskellige indstillinger er placeret, er det dog hurtigt og enkelt at ændre de forskellige indstillinger.

Beskyt op til 10 enheder

AVG Internet Security giver, udover beskyttelse mod virus og hackerangreb, også mulighed for at klare betalinger på nettet ekstra sikkert – både når du bruger din netbank, og når du køber varer online. Du får også mulighed for at begrænse adgangen til dit webkamera – du kan fx vælge, at kun programmer, der får tilladelse af dig, kan bruge kameraet, eller du kan lukke hermetisk af for det.

AVG Internet Security har derudover en fordel i forhold til mange andre programmer: Med i prisen får du nemlig beskyttelse af hele 10 enheder. Har du og familien mange computere, der skal passes godt på, kan der altså her være en del penge at spare. Hvis du kan nøjes med en enkelt enhed kan du beskytte din computer for 179 kroner om året.


+ Stærk sikkerhed

+ Virker på op til 10 enheder

– Indstillingerne kan være lidt snørklede

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

AVG Internet Security giver dig god sikkerhed og hele 10 licenser. Perfekt til en stor familie, eller hvis du har computer i sommerhuset.

Specifikationer

Mærke
AVG
Funktioner
Antivirus
Styresystem
Windows 7, 8 eller 10
Sprog
Dansk