Du kan hente en gratis udgave af app'en, men så må du finde dig i reklamer.

AVG Antivirus til Android

AVG Antivirus gør sit arbejde godt, men ikke helt godt nok, når konkurrencen blandt sikkerheds-apps er så hård, som den er.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #AVG
7.2

AVG Antivirus er ikke nogen dårlig sikkerheds-app til Android, men i Play Butik på telefonen er konkurrenterne kun et enkelt skærmtryk væk, og der findes altså bedre sikkerhedsløsninger – også af den gratis slags.

Vi testede AVG Antivirus i samarbejde med det uafhængige tyske sikkerhedsfirma AV-Test, som løbende tester de mest udbredte sikkerheds-apps til Android.

I den tekniske test af AVG-app’ens evner til at fange skadelige apps og stoppe dem, før de gjorde skade på telefonen, lykkedes det AVG Antivirus at stoppe 98,9 procent af de nyeste
apps og 99,3 procent af de apps, der havde været i omløb i mere end fire uger. I betragtning af at der findes tilsvarende sikkerhedsløsninger, der stopper alle skadelige apps, inden de når at gøre skade på telefonen, er det ikke godt nok. AVG Antivirus er ellers en ganske udmærket app med mange gode funktioner, og alt er organiseret på en overskuelig og brugervenlig måde, hvor de fleste funktioner kan åbnes fra app’ens startside.

Du kan finde vores øvrige tests af gode sikkerheds-apps til Android i Testzonen på vores hjemmeside.


+ Brugervenligt opbygget

+ Gode ekstrafunktioner

– Ikke effektiv nok

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

AVG Antivirus gør sit arbejde godt, men ikke helt godt nok, når konkurrencen blandt
sikkerheds-apps er så hård, som den er.

Specifikationer

Mærke
AVG
Funktioner
Antivirus til Android
Styresystem
Android
Sprog
Dansk