Du kan hente en gratis prøveudgave af app'en, men så må du finde dig i reklamer.

Avast Mobile Security

Avast Mobile Security stopper effektivt trusler mod din telefon. App'en er en billig sikkerhedsløsning til din Android-telefon.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #Avast
7.4

Med Avast Mobile Security kan du føle dig sikker, når du bruger din Android-telefon. App’en fangede nemlig alle de virus, den blev udsat for i vores test.

Vi udførte testen i samarbejde med det uafhængige tyske sikkerhedsfirma, AV-Test. AV-Test gennemførte en omfattende serie tests af Avast. Eneste problem under testen var en enkelt falsk advarsel, hvor Avast Mobile Security fejlagtigt angav en sikker app som en trussel mod telefonen. Det er bare en ekstra bonus, at app’en ikke påvirkede telefonens batteritid i målbar grad.

Det er meget nemt at bruge Avast-app’en. Hovedfunktionen, der scanner telefonen for virus, fylder en tredjedel af startsiden i app’en, og du skal bare trykke på den store røde knap for at sætte scanningen i gang. Udover scanning får du også et par andre funktioner, der kan forbedre din telefons ydeevne. Du kan fx rense telefonen for overflødige midlertidige filer eller gemme billeder, som du ikke ønsker, at andre skal se.

Avast kan hentes i en gratis udgave, der har mange af funktionerne fra betalingsudgaven. Men den forholdsvis lave pris herunder er for et helt års brug af Avast Mobile Security i Premium-udgaven, og det er efter vores mening pengene værd.

 


+ Fangede alle virus

+ Lavt ressourceforbrug

– Gav en falsk advarsel

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Avast Mobile Security stopper effektivt trusler mod din telefon. App'en er en billig sikkerhedsløsning til din Android-telefon.

Specifikationer

Mærke
Avast
Funktioner
Antivirus til Android
Styresystem
Android
Sprog
Dansk