Test af WinOptimizer 16

Ashampoo WinOptimizer 16

WinOptimizer 16 lader dig holde din pc optimeret, og programmet er samtidig utroligt nemt at bruge.

af #Programmer apps spil #Ashampoo
9.2

WinOptimizer 16 er – forvirrende nok – 2018’s version af Ashampoo’s populære optimeringsprogram. Programmet er et af verdens mest populære og anerkendte optimeringsprogrammer – og det er ikke uden grund.

Jeg kan sige med ret stor sikkerhed, at du ikke har brug for andre optimeringsprogrammer, hvis du bruger WinOptimizer. WinOptimizer kombinerer næsten alle de funktioner, som andre optimeringsprogrammer har. Det gælder blandt andet oprydning i unødvendig data, optimering af opstart, afinstallering af programmer, sikkerhedsindstillinger i Windows og meget mere.

Det er svært at overdrive, hvor nemt WinOptimizer 16 er at bruge. Forsiden af programmet lader dig sætte programmets smarteste funktioner i gang på én gang for at optimere din computer med et klik – men lader dig samtidig få informationer om alle de fejl, programet vil rette, før det bliver rettet. På den måde sletter eller ændrer du ikke noget, du ikke ønsker.

I WinOptimizer 16 er der kommet flere opdateringer på programmets layout, der skal gøre det endnu nemmere at bruge. Der er også kommet to nye funktioner nemlig strømoptimering og  en browserudvidelses-manager. Begge dele fungerer lige så nemt og intuitivt som resten af programmet, og især strømoptimeringen er både nem og effektiv at bruge.

Den største konkurrent til WinOptimizer 16 er ironisk nok Ashampoo’s egen gratis version af programmet, der helt gratis kan give dig mange af de vigtigste funktioner i programmet gratis. Men hvis du ønsker strømoptimering, automatisk oprydning og styr på dine browserudvidelser, så er dine penge givet godt ud til WinOptimizer 16.

 

Du kan købe WinOptimizer 16 her.

 

+ Utroligt nemt

+ Mange brugbare funktioner

+ Flere automatiske funktioner

– Flere af de vigtigste funktioner kan gøres gratis i stedet

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

WinOptimizer 16 giver dig næsten alle de vigtige funktioner fra forskellige optimeringsprogrammer i et enkelt program, der samtidig er utroligt nemt at bruge.

Specifikationer

Mærke
Ashampoo
Funktioner
Optimering og rengøring af din pc
Styresystem
Windows 10, Windows 8, Windows 7
Andet
Norsk, svensk og finsk