Ashampoo UnInstaller 7

Med Ashampoo UnInstaller 7 kan du fjerne stribevis af programmer på én gang, men brugervenligheden er ikke altid helt i top, og selve afinstallationen kræver din fulde opmærksomhed.

af #Programmer apps spil #Ashampoo
8.2

Muligheden for at fjerne adskille programmer på én gang er en stor mangelvare i Windows. Opgaven kan du løse med Ashampoo-programmet UnInstaller 7, hvor du blot sætter flueben ved de programmer, du vil slette, og klikker på Uninstall.

Det lyder såre simpelt, og det er det sådan set også, selvom programmet ikke findes med en dansk brugerflade. Brugerfladen er overskuelig, og menuerne giver fin mulighed for at sortere de programmer, som er installeret på din pc, ud fra en række kriterier som størrelse og installationsdato, hvilket gør det nemt at finde store, overflødige programmer og frigøre lagerplads. Du kan sågar søge efter specifikke programmer, som du vil fjerne fra computeren.

Selve afinstallationen går dog en smule trægt – særligt når du fjerner flere programmer på en gang. Her er der flere gange behov for at tage stilling til diverse meddelelser om, hvorvidt du vil fjerne alle programmets filer, og om du vil genstarte umiddelbart efter, at programmet er fjernet.

Under de første forsøg med programmet oplevede jeg også, at processen uden nogen form for meddelelse blev sat på pause, indtil jeg godkendte, at afinstallationen af et program var gennemført. Du skal med andre ord følge med i hele afinstallationen i stedet for blot at sætte UnInstaller i gang med at fjerne programmer og forvente, at det klarer opgaven af sig selv.

+ Enkel sortering
+ Fjern flere programmer samtidig
– Kræver mange klik under afinstallation
– Engelsk brugerflade

Se dagsaktuel pris og køb UnInstaller 7 her

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

UnInstaller 7 har mange fine funktioner og gør det muligt at fjerne flere programmer på én gang, men brugervenligheden halter.

Specifikationer

Mærke
Ashampoo
Styresystem
Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7
Sprog
Engelsk, Svensk, Norsk