Ashampoo Snap 10

Et let program at gå til, hvis du vil noget mere med dine skærmskud

af #Programmer apps spil #Ashampoo
9.2

Det burde være så simpelt – at tage et skærmskud, redigere det og komme videre i teksten. Men når man som os her på Komputer for alle gør det på daglig basis, så kommer man hurtigt til at lede efter måder at gøre det hurtigere og smartere på. Én metode, jeg nok kommer til at bruge fremover, er Ashampoo Snap 10.

Det er et lille program, der let lader dig optage enkelte vinduer, dele af eller hele skærmen, og efterfølgende let lader dig arbejde med dem.

Programmet er bygget op omkring en topbar med 11 knappen, der ruller ud, når du kører musen op i øverste højre hjørne. Programmet er let at gå til, men indeholder funktioner nok til, at man løbende kan udvikle sin brug af det.

 

Find laveste pris:

www.ashampoo.com

 

+ Mange skæmskudsmuligheder
+ Brugervenligt
+ Kan også redigere

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

De fleste kan sikkert klare sig udemærket med de gratis værktøjer man har for hånden, når man skal tage et skærmskud, men skal du arbejde professionelt med det, er Ashampoo Snap 10 et anbefalelsesværdigt sted at udvide.

Specifikationer

Mærke
Ashampoo
Funktioner
Optag hele eller dele af skærmen som stillbillede eller video og redigér det let efterfølgende, opret skærmbilleder af 3D-spil i fuldskærmstilstand mm.
Styresystem
Windows 10, Windows 8.1, WIndows 8, Windows 7
Systemkrav
Enhver computer der kører et af ovenstående systemer fornuftigt.
Sprog
26 sprog herunder dansk, svensk, norsk, finsk og engelsk
Andet
Til visse ydelser påkræves en internetforbindelse