Test af Ashampoo Photo Optimizer 7

Ashampoo Photo Optimizer 7

Med Photo Optimizer 7 kan selv den uøvede nemt optimere sine billeder

af #Programmer apps spil #Ashampoo
9.4

Ashampoo Photo Optimizer 7 er den nye version af Ashampoos billedoptimeringsprogram. Når du starter programmet bliver du bedt om at tilføje enten en fil eller en mappe. Du kan nu arbejde med en enkelt fil af gangen eller optimere en hel mappe med billeder i samme ombæring.

Jeg tester som regel billedoptimeringsprogrammer med billeder fra Grønland, da de ofte er enten slørede eller mørke. Som du kan se på billede ovenfor, så gør Photo Optimizer 7 de triste og grå billeder meget mere livlige. Også mere lyse billeder bliver forbedret med en bedre kontrast.

Programmet er utroligt nemt at bruge. For den mere uøvede, kan du nemt bede Photo Optimizer om at optimere billederne helt automatisk, mens den mere rutinerede bruger selv kan give sig i kast med de mange indstillinger.

I modsætning til mange andre af Ashampoos programmer er Photo Optimizer fuldstændigt fokuseret på optimering. Der er ingen små ekstra funktioner at finde, kun de nødvendige optimeringsfunktioner – hvilket gør programmet nemt og hurtigt at finde rundt i.

Du kan købe Ashampoo Photo Optimizer 7 her.

+ Utrolig nemt

+ Effektiv billedoptimering

+ Kan optimere mange billeder af gangen

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Ashampoo Photo Optimizer 7 er et utroligt simpelt og effektivt program til at optimere dine billeder.

Specifikationer

Mærke
Ashampoo
Funktioner
Billedoptimering
Styresystem
Windows 10, 8, 7
Sprog
Engelsk, svensk, norsk og finsk