Test af Ashampoo Photo Commander 16

Ashampoo Photo Commander 16

Et nemt program med mange værktøjer - både automatiske og mere avancerede.

af #Programmer apps spil #Ashampoo
8.5

Ashampoo Photo Commander 16 er den nyeste version af Ashampoos billedbehandlings-program. Der findes utroligt mange forskellige billedvisning og billedebehandlings-programmer derude, og det kan være svært at finde frem til, hvad der er bedst. For den mindre øvede er Ashampoo Photo Commander dog ikke et dårligt bud.

Programmet ser ved først øjekast lidt rodet ud. Heldigvis er der en lille dialogboks, der guider dig igennem forsiden – og desuden er programmet på dansk, hvilket også hjælper. Dog skal det nævnes at Ashampoo tydeligvis har sat effektivitet i højsædet over flot design.

Når du kommer til dit billede, har programmet en ”hurtig-fix” side, der samler nogle af de mest brugte og smarteste værktøjer til billedredigering. Her er blandt andet fjernelsen af røde øjne, rotering af billedet, beskæring og ændring af størrelsen.

Desuden har programmet nogle automatiske redigerings-muligheder som eksempelvis optimering, der automatisk optimerer farver og kontrast. Denne funktion virkede i min test virkeligt godt. Kedelige billeder, der var taget på en overskyet dag, blev genoplivet fuldstændigt – og bedre end jeg selv var i stand til at gøre manuelt med min beskedne erfaring. Programmet kan også automatisk fjerne uklarheder og støj på billedet.

Alle de automatiske funktioner kræver dog meget af computeren og er ret langsomme, omend de er effektive.

 

Det originale billede, taget på en overskyet dag i sneen.
Det redigerede billede, kun ved hjælp af Photo Commanders automatiske værktøjer.

Du kan købe programmet her.

 

+ Effektive automatiske funktioner

+ Dansk sprog

– langsomt

– Lidt rodet design

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Ashampoo Photo Commander er et nemt program, når du har vænnet dig til det lidt rodede udseende, med effektive automatiske funktioner.

Specifikationer

Mærke
Ashampoo
Funktioner
Billedvisning og billedredigering
Styresystem
Windows 10, Windows 8 og Windows 7
Sprog
26 sprog herunder dansk, svensk, norsk, finsk og engelsk