Skab dine egne film og gem dem

Ashampoo Burning Studio 18

Brændersoftware med mange ekstrafunktioner til musik, billeder og film.

af #Programmer apps spil #Ashampoo
9.5

Ashampoo er ikke bare et brænderprogram, men en helt suite af funktioner du kan have glæde af, når du skal gemme musik, billeder eller film. Programmet brænder selvfølgelig i alle formater og kan kopiere og tage backup af dine filer. Det gør den godt og meget nemt med de indbyggede vejledninger. Det, der gør Ashampoo Studio 18 til noget særligt, er de ekstra muligheder for redigering af film og oprette et perfekt slideshow af dine billeder med underlægningsmusik og flotte overgange. Showet kan nemt gemmes eller brændes på en dvd, der kan afspilles overalt. Menuerne er overskuelige, og i det hele taget er layoutet intuitivt og brugervenligt også for folk, der ikke tidligere har brugt brændersoftware.

En ny feature er muligheden for at skabe en musiksamling til din helt specifikke bilradio – enten som USB eller cd. Burning Studio 18 har profiler for en lang række bilradioer, så du er sikker på, at musikfilerne gemmes i et format, som radioen kender og kan afspille. Vi fik ikke prøvet muligheden, men det lyder smart.

Har du lyst til at arbejde kreativt med din samling af billeder, musik og film er Burning Studio 18 et oplagt sted at begynde.

Køb programmet her:

www.ashampoo.com

 

+ Stort udvalg af ekstraudstyr

+ Brugervenlige hjælpemenuer

– Forholdsvis dyr brænderpakke

 

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Omfatende brænderprogram med kreative muligheder for at arbejde med sin samling af billeder, musik og film.

Specifikationer

Mærke
Ashampoo
Funktioner
brænderprogram, videoredigering, slideshows, musiksamlinger
Formater
cd, dvd, Blu-ray
Styresystem
Windows
Sprog
dansk