Ashampoo Backup Pro 12

Ashampoo Backup Pro 12 er et program, der gør det relativt smertefrit at lave backup af enten hele din computer eller blot enkelte mapper.

af #Programmer apps spil #Ashampoo
6.6

Elsker du heller ikke backup-systemer og programmer? Så er du nok som de fleste. Men bøvlet med backup bliver dog noget nemmere med Ashampoo Backup Pro 12. Det er et backup-program, der gør det relativt smertefrit at lave backup af enten hele din computer eller blot enkelte mapper.

Programmet er særlig godt til dem, der måske ikke har den store erfaring med backup.Ashampoo Backup Pro 12 er nemlig pædagogisk og overskueligt indrettet, og guider nemt brugeren i den rigtige retning. Man starter med at lave en ‘sikkerhedskopiplan’, og bliver så hjulpet igennem processen. Fx spørger programmet, om man vil lave backup af hele computeren, af enkelte drev, eller om man blot vil have taget backup af specifikke mapper. Her vælger man tillige, hvor ofte, der skal laves en backup.

Der er mulighed for at tage lave backup til enten et lokalt drev, en ekstern harddisk eller til en online lagertjeneste, herunder Dropbox, Onedrive og Google Drive. Du kan samtidig vælge, om du vil komprimere dine filer, og om de skal krypteres for ekstra sikkerhed.

Vil du gerne have et program, der gør backup nemt og enkelt, uden du skal rode for meget med indstillinger og træffe for mange valg, er Ashampoo Backup Pro 12 et fint og fornuftigt valg. Med en pris på 389 kroner findes der dog billigere alternativer med samme funktionalitet. Også fordi oversættelsen og tegnsætningen ikke alle steder er super elegant.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Er du ude efter et simpelt og nemt backup-program uden de mest avancerede funktioner, er Ashampoo Backup Pro 12 et fornuftigt bud.

Specifikationer

Mærke
Ashampoo
Funktioner
Backup
Styresystem
Windows 10, Windows 8 / 8.1, Windows 7
Sprog
Dansk