Det er nemt at følge med i backup-processen undervejs.

Ashampoo Backup Pro 11

Et nemt og effektivt program til backup.

af Mikkel Jacobsen #Programmer apps spil #Ashampoo
7.9

Ashampoos Backup Pro 11 gør det let som en leg at bevare roen, hvis noget skulle gå galt med dine filer. Det er et solidt program, der godt nok stiller mange spørgsmål i opsætningsfasen – men når den først er kørt igennem, kører programmet i baggrunden. Programmet er på dansk, og opsætningen er nem og pædagogisk indrettet.

Du kan indstille, præcis hvornår der skal tages backup, og hvor længe backuppen skal bevares, før den slettes igen. Skulle noget så gå galt med dine filer, klikker du blot på “Restore”, hvorefter programmet gendanner filerne ud fra kopien. Programmet understøtter endda eksterne harddiske, hvis du foretrækker at sikre dine data og smide dem i en skuffe.

Og alt arbejdet sker heldigvis, uden at programmet på noget tidspunkt bringer resten af computeren i knæ ressourcemæssigt. På vores testcomputer på kontoret kunne det aldrig mærkes, når en backup var i gang.

Det behøver altså overhovedet ikke være besværligt at tage backup af dine værdifulde filer. Programmet er nemt at finde ud af, og gør ikke det store væsen af sig, mens det arbejder.

 

Kan købes her:

www.ashampoo.com

 

+ Nemt at indstille
+ Forstyrrer ikke
+ Meget overskueligt

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Backup bliver ikke meget mere smertefrit.

Specifikationer

Mærke
Ashampoo
Funktioner
Backup
Systemkrav
Windows 7, Windows 8, Windows 10
Sprog
Engelsk, Svensk, Norsk, Finsk