I stedet for et traditionelt album kan du lytte til de mest lyttede sange med en musiker eller et orkester.

Apple Music

Apple Music har udmærket musikkvalitet, men programmet til afspilning i Windows er et klodset bekendtskab.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #Apple
8.3

Musiktjenesten Apple Music leverer udmærket lydkvalitet, men det er alligvel ikke den bedste løsning, hvis du vil lytte til streamet musik på din pc.

Apple Music har nemlig ikke en selvstændig afspiller til Windows 10, men du må i stedet for slås med det lidt uoverskuelige iTunes, der egentlig er et program, der giver bedst mening at installere, hvis du skal bruge det sammen med et Apple-produkt som iPad. App’en til iPhone og Android-telefoner er heldigvis noget mere strømlinet.

I et par gode hovedtelefoner lyder den streamede musik mere detaljeret end hos konkurrenten Spotify, men det er ikke helt så godt som lyd i cd-kvalitet. Det er tydeligt, at kvaliteten er sænket lidt for at spare på båndbredden, når de store mængder lyddata skal sendes via internettet til flere millioner brugere. Hvis du vil streame musik i samme kvalitet som cd’er, kan du i stedet for bruge tjenesten Tidal, som vi tidligere har testet, men prisen for Tidals luksuslyd er også dobbelt så høj.

Apple Music foreslår selv musik på baggrund af din smag, men tjenesten er ikke helt så god som de største konkurrenter til at tilpasse sig. Der er et meget stort fokus på ny musik, så hvis du er mere til alt det gode gamle, så skal du ofte bruge søgefunktionen for at finde det, du vil høre.

Du kan prøve Apple Music gratis i hele tre måneder, så du har rig mulighed for at prøvelytte, inden du bestemmer dig for, om det er noget, du vil abonnere på.


+ God lyd til prisen

+ Tre måneders prøveperiode

– Besværligt program til Windows

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Apple Music har udmærket musikkvalitet, men programmet til afspilning i Windows er et klodset bekendtskab.

Specifikationer

Mærke
Apple
Funktioner
Musikstreaming
Styresystem
iOS, macOS, Android, Windows 10
Sprog
Dansk