Du skal ikke forvente realisme i Call of Duty: Vanguard, men der er til gengæld smæk for skillingen.

Call of Duty: Vanguard

Call of Duty: Vanguard er dybt urealistisk, men vi var godt underholdt – særligt i multiplayerdelen.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #Andre
8.1

Call of Duty: Vanguard er et underholdende skydespil, der fungerer bedst i multiplayerdelen.

Spillet foregår under 2. Verdenskrig, hvor der hoppes rundt i både tid og sted, så du blandt andet kommer omkring Stillehavet, Nordafrika, D-dag i Frankrig og krigens sidste dage i Tyskland. Både historien og actionsekvenserne er ekstremt urealistiske, så du skal ikke forvente at blive klogere på 2. Verdenskrig her.

Det gør nu ikke så meget, for de fleste dele af Vanguard fungerer godt som rent skydespil. Banerne er fyldt med flotte detaljer, og det hele går så hurtigt, at du sjældent får tid til at tænke over, hvor fjollet historien er.

Multiplayerdelen fungerer bedre med mange figurer, våben og forskellige måder at spille på. Hvis du har prøvet et Call of Duty-spil før, så vil du føle dig hjemme her. Styringen og følingen med den figur, du styrer, er grundlæggende den samme som i de seneste spil i serien.

Når du bliver træt af 2. Verdenskrig kan du også kaste dig over zombieudgaven af spillet, hvor du kæmper mod bølger af frådende zombier, som har inficeret kulisserne, som resten af spillet foregår i.


+ Fantastisk detaljerigdom

+ Mange timers underholdning

– Fjollet og urealistisk historie

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Call of Duty: Vanguard er dybt urealistisk, men vi var godt underholdt – særligt i multiplayerdelen.

Specifikationer

Mærke
Andre
Sprog
Engelsk