Spillet kan sætte i Cinematic Mode, som viser handlingen med samme "kameravinkler" som i en Western-film.

Red Dead Redemption 2

Årets spil hedder uden tvivl Red Dead Redemption 2.

af #Programmer apps spil #Andre
9.4

Red Dead Redemption 2 er et af den slags spil som alle andre spilproducenter indretter deres lanceringsdatoer efter for ikke at blive glemt i skyggen.

Spillet har været vanvittig dyrt at producere, og når man spiller det, kan man nemt se hvorfor.

Den verden i det vilde vesten, som Red Dead Redemption udspiller sig i, er så omfattende, at man bruger timevis på at bevæge sig rundt mellem byerne og de mange andre steder, hvor handlingen udspiller sig. Det er spændende i begyndelsen, for alt er så detaljeret, at det er spændende blot at jage en hjort eller ride gennem en flod. Med tiden bliver transporttiden dog en smule kedsommelig.

Det gør handlingen til gengæld aldrig. Red Dead Redemption 2 føles, som om du er trådt ind i en blanding af de bedste Hollywood westerns. Her er togrøverier, fangeflugt fra sheriffens fængsel og masser af seksløberdueller. Der er mange forskellige handlingsspor, som du kan følge på samme tid, men den primære handling udspiller sig om den lovløse van der Linde-bande, som du er medlem af.

Der er ikke et udvalg af karakterer, som du kan vælge imellem. Fra start til slut er du Arthur Morgan, en lettere slidt personage, der lever sit liv på kanten af loven. Du bevæger dig frit rundt i landskabet og kan interagere med alle de computerfigurer, som du støder på undervejs. Der er en høj grad af realisme, så du skal fx sørge for at få noget at spise og drikke, så du ikke løber tør for energi.

Red Dead Redemtion er et spil, der tager tid. Udover den megen transporttid, så tager det også adskillige timer at

Red Dead Redemption er noget ikke for dig, der bare vil have væg-til-væg action, men hvis du kan lide at fordybe dig i et spil og udforske en gigantisk spilverden fyldt med velfortalte historier og masser af oplevelser, så bliver det ikke bedre end i Red Dead Redemption 2.

 

+ Fantastisk detaljerigdom

+ Mange timers underholdning

– Langsommelig transport (ligesom i det vilde vesten)

 

Red Dead Redemption 2 kan købes her:

www.coolshop.dk

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Red Dead Redemption 2 er ekstremt detaljeret og fyldt med gode historier.

Specifikationer

Mærke
Andre
Sprog
Engelsk