Icecream Slideshow Maker Pro

Med dette program kan selv nybegynderen forvandle en samling af billeder til et billedshow, hvor billederne skifter automatisk.

af Henning Dadkhah Rasmussen #Programmer apps spil #Andre
8.6

For adskillige årtier siden var det populært at fremkalde sine analoge billeder som positiver, der kunne sættes i DIAS-rammer. Med lysbilledfremviseren koblet til stikkontakten og lærredet rullet helt ned var familien samlet i timevis, mens fotografier fra ferier og højtider lyste op på lærredet.

Stemningen kan du selv skabe ved hjælp af din pc, og her er programmet Slideshow Maker Pro fra firmaet med det lidt sjove navn – Icecream Apps – et nyttigt værktøj. Programmet koster kun omkring 140 kroner, og er da også tilsvarende simpelt i funktionsevne.

Men det rummer alligevel alle de funktioner, man har behov for, når man vil skabe sit eget billedshow ud fra en mappe med billeder fra den seneste ferie.

Slideshow Maker Pro er på dansk, og når man først har udpeget en mappe med billeder, er et simpelt slideshow klar sekunder efter.

Vi har udvalgt en mappe med billeder, som automatisk tildeles overgange. Nu kan du selv tilføje musik og justere de enkelte billeder.

 

Hvis du har lidt travlt, kan du allerede nu eksportere en færdig video i fire forskellige formater. Men du kan også selv vælge mellem en række forskellige overgange, så de enkelte billeder skifter på kunstnerisk vis, Det er også muligt at sætte tekster på billederne, der fx forklarer handling og lokation, og du kan indstille, hvor længe de enkelte billeder skal vises.

Hvis du vil have musik til at ledsage dit billedshow, kan du hente et lydklip ind i programmet, som så ledsager dit billedshow. Til sidst vælger du en ønsket kvalitet og opløsning og eksporterer så hele herligheden som en videofil.

Slideshow Maker Pro er lige til at gå til, virker stabilt og velbygget og har et prisskilt, hvor alle kan være med.

 

Hent en prøveversion af Slideshow Maker – eller køb programmet her.

 

+ På dansk

+ Nemt og brugervenligt

+Eksporterer i gængse formater

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Icecream Slideshow Maker er ikke det mest avancerede af sin art, men det har de nødvendige funktioner og er derudover virkelig brugervenligt og på dansk.

Specifikationer

Mærke
Andre
Funktioner
Lav et slideshow
Styresystem
Windows 10
Sprog
Dansk