Civilization VI: Rise and Fall

Civilization VI: Rise & Fall

Er du typen, der foretrækker computerspil, der kan spilles med en kaffekop i den ene hånd, så bliver det ikke meget bedre end Civilization VI: Rise & Fall.

af #Programmer apps spil #Andre
9.1

Civilization er en af de mest sejlivede computerspilserier. Det er faktisk over et kvart århundrede, siden det første Civilization blev lanceret i 1991. Spillet er blevet mere kompliceret, og grafikken har selvfølgelig gennemgået en voldsom udvikling undervejs, men i den nyeste version kan man faktisk stadig uden problemer genkende det oprindelige spil.

Det nyeste skud på stammen Civilization VI: Rise & Fall kunne også kaldes Civilization 6,5. Der er ikke ændret på de grundlæggende ting i spillet, siden Civilization VI udkom for et par år siden, men der er fintunet på mange ting.

Du skal stadig udvikle din Civilisation fra en ydmyg begyndelse som forhutlet stenalderstamme til en moderne nation med en velfungerende økonomi og et slagkraftigt militær.

Det kan virke lidt overskueligt at skulle i gang med et spil med så mange komplicerede mekanismer som Civilization, men de indledende instruktioner hjælper dig godt på vej til at forstå hvordan spillet fungerer. Selv om jeg har holdt en lang pause fra serien, følte jeg mig hurtigt hjemme i den måde spillet styres på.

Undertitlen, Rise & Fall hentyder til, at spillets konkurrerende civilisationer er blevet mere dynamiske. Undervejs i spillet bliver der flyttet meget rundt på grænser, hele storbyer skifter hænder og nogle civilisationer forsvinder som sand i historiens store timeglas.

Det er ikke engang nødvendigt at bruge militær magt for at overtage byer fra andre civilisationer. Det nye loyalitetssystem gør det nemlig muligt at påvirke modstandernes byer, så de får lyst til at slutte sig til dit eget voksende imperie i stedet for.

Civilization VI: Rise & Fall er garanti for mange timers underholdning – særligt hvis du interesseret dig for historie.

 

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Civilization VI: Rise & Fall er en vellykket fortsættelse af den klassiske spilserie.

Specifikationer

Mærke
Andre