Amazons egne serier bliver promoveret mest på tjenesten, men det er også noget af det bedste i det forholdsvis begrænsede udbud.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video har ikke et stort udvalg, men der er en del gode film og serier, og prisen er under det halve af de største konkurrenter.

af Morten Skeldal Østergaard #Programmer apps spil #Amazon
7.2

Amazon Prime Video er lidt af en letvægter i forhold til de fleste andre streaming-tjenester. På trods af modervirksomhedens gigantstørrelse er udvalget af indhold på Prime Video en smule fattigt.

Det er stort set kun amerikanske film og tv-serier. Amazon har suppleret med en del egenproducerede tv-serier indenfor blandt andet action og science fiction-genrerne, og det er også lykkedes at lokke den populære britiske tv-vært Jeremy Clarkson ind i folden. Ham kan du se i et bilprogram, som det han i sin tid blev kendt for, og han er minsandten også med i et par andre serier blandt andet “Clarkson’s Farm”, hvor han slår sig løs som forudsætningsløs amatørlandmand. Clarksons programmer promoveres voldsomt på Prime Video sammen med Amazons fiktionsserier, der ligger øverst, når man åbner tjenesten. Vi skal ikke gøre os til dommere over seriernes kvalitet, men de er generelt godt anmeldt på nettet.

Der er også en separat side for indhold til børn, og her er et fint udvalg, hvis du kan klare dig uden Disney-produktioner.

Lidt længere nede ligger stribevis af Hollywood-film i den lidt lettere afdeling. Udvalget kan ikke måle sig med fx Netflix, men du kan altså også se Amazon Prime Video for under halvdelen af prisen for et Netflix-abonnement.

Billedkvaliteten er fremragende, og du kan se meget af indholdet i knivskarp 4K-opløsning. Prime Video virker på Android, iPhone/iPad, Smart TV, Chromecast og flere andre platforme, og du kan selvfølgelig også køre tjenesten i en internetbrowser på din pc.

Hvis du vil se, om Amazon Prime er noget for dig, kan du prøve tjenesten gratis i en uge, før du beslutter dig.


+ Virker på mange platforme

+ God billedkvalitet

– Begrænset udvalg


Den viste pris er abonnementsprisen for en måned.

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Amazon Prime Video har ikke et stort udvalg, men der er en del gode film og serier, og prisen er under det halve af de største konkurrenter.

Specifikationer

Mærke
Amazon
Funktioner
Videostreaming
Styresystem
Android, iOS, web m. fl.
Sprog
Dansk, engelsk og de andre nordiske sprog
Andet