XYZprinting da Vinci Mini W

En praktisk begyndermodel for alle, som har lyst til at komme i gang med 3D-print.

af Henning Dadkhah Rasmussen #Printer #XYZ Printing
9.1

En af de helt store udfordringer for udbredelsen af 3D-printere er uden tvivl den høje anskaffelsespris, men sådan behøver det ikke længere være.

Firmaet XYZprinting har lanceret en lille begyndermodel, som kan det mest essentielle. Vi har testet modellen da Vinci Mini w, som kan tilsluttes pc’en via både USB og det trådløse netværk.

Byggekvaliteten er i orden. Printeren har et udseende, der minder lidt om en almindelig printer, men i modsætning til firmaets dyrere modeller, er hele printområdet åbent. Det betyder, at du må acceptere EN DEL støj fra printeren, når den arbejder. Og det gør den længe ad gangen. Et 3D-print af en hul batteribeholder på 8 x 4 cm tog 10 timer at printe. Det behøver dog ikke være et problem, med mindre du har planer om at stille printeren i stuen.

Du skal selv samle enkelte dele på printeren og fastgøre tråden med filament (den plastikrulle, som printeren smelter og bygger med), så hvis printeren er til familiens yngste, kræver det hjælp fra en voksen at komme i gang.

Når printeren først er samlet og klar til brug, er den nem at betjene. Den har intet display som dens større brødre, så det hele foregår via programmet XYZware – også tilslutningen til det trådløse netværk. Programmet har fået et gevaldigt løft, siden sidst vi testede en printer fra XYZprinting, og virker både relativt enkelt og stabilt.

Du kan udskrive elementer på 15 x 15 x 15 cm – og resultatet er i stort set samme kvalitet som på firmaets printere til 5.000 kroner.

 

Find en forhandler:

www.edbpriser.dk/3d-printer/xyzprinting-da-vinci-mini-id-14366683.aspx

 

+ God pris

+ Praktisk design

+ Både USB og WiFi

– Langsom og støjende

 

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

3D-printeren er en udmærket startmodel, der kan printe i samme størrelse som markedets langt dyrere alternativer.

Specifikationer

Mærke
XYZ Printing
Type
3D-printer
Andet
Printstørrelse: 15 x 15 x 15 cm, bruger filament af typen PLA - pris: 300 kroner for 100 meter.