Test af Motorola Polaroid Insta-Share Printer, der lader dig udskrive billeder direkte fra en mobiltelefon.

Motorola Polaroid Insta-Share Printer

En mobil printer, der kobles direkte til Motorola mobiltelefoner, og udskriver små farvefotos.

af #Printer #Motorola
6.4

Polaroid Insta-Share er en temmelig usædvanlig lille printer: Det er et udvidelsesmodul, der hæfter magnetisk til mobiltelefoner fra Motorolas Z-serie, og gør det muligt at udskrive fotos direkte fra mobiltelefonen. Den kan  altså ikke bruges med andre typer mobiltelefoner.

Udpakning og opsætning er ganske enkel. Der er plads til 20 ark af det særlige zink-papir. Den eneste mulige fejl er at vende papiret forkert – sker det, kan man blot rette op på fejlen og lægge det i igen.

Printeren klikker magnetisk til en Motorolatelefon, og sidder godt fast. Det indbyggede batteri lader op sammen med telefonen, når de er koblet sammen og har kapacitet til at udskrive 20 fotos, uden at du behøver være i nærheden af en stikkontakt. Når du monterer printeren, tilbyder telefonen at finde og installere den tilhørende app, og det hele er klar på nogle få minutter.

App’en gør det nemt at tage et billede, redigere det lidt, og udskrive det på stedet. Det tager godt 30 sekunder at skrive et billede. Underligt nok vælger app’en som standard at beskære billedet. Det er en beslutning, jeg helst selv vil tage, for det fører nemt til udskrifter, der ikke fungerer. Printerens papir er på blot 7,6 x 5 centimeter, et areal på en fjerdedel af et almindeligt foto. Zink-teknikken gør farvepatroner overflødige – og papiret er lavet som klistermærker, så man uden videre kan klæbe dem op. Billigt er det ikke: En pakke med 20 små ark vil koste op imod 100 kroner.

Og ligesom forgangne tiders Polaroid-kameraer er billedkvaliteten ikke på højde med andre teknikker. Farverne fremstår vage og let tågede, og særligt grønne nuancer mangler liv. Det er brugbart i en snæver vending, men er ikke på højde med en almindelig blækprinter.

Polaroid Insta-Share Printer er en imponerende idé, og har man brug for at udskrive små billeder på stedet, gør den et fint arbejde. Men hvis størrelse og billedkvalitet er vigtigt, gør en almindelig blækprinter det bedre.

+ Nemt at bruge
+ Indbygget batteri
– Lille papirstørrelse
– Billedkvalitet på det jævne

Du kan købe Polaroid Insta-share Printer her:
www.proshop.dk/Printer/Motorola-Polaroid-Insta-Share-Moto-Mod-Kompakt-fotoprinter-Farve-Zink/2640171

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Mobilprinteren løser sin opgave udmærket. Men billedkvaliteten ligger væsentligt under resultatnerne fra almindelige blækprintere.

Specifikationer

Mærke
Motorola
Type
Mobilprinter
Farve eller S/H
Farve
Papirstørrelse
5,0 x 7,6 cm
Tilslutninger
Motorola Motomods
Mål
15,4 x 7,4 x 2,0 cm (h x b x d)
Papirskuffe
20 ark
Andet
Batteri 500 mAh
Farvesider pr. minut
2