Test af Lifeprint 2x3 Hyperphoto Printer

Lifeprint 2×3 Hyperphoto Printer

En smart lille printer, der dog er begrænset af den tilhørende app.

af #Printer #Lifeprint
7.0

Går du nogensinde og ønsker, at du kunne printe en video eller GIF? Med Lifeprint foto- og videoprinter kan du komme overraskende tæt på. Det er en miniprinter, der kan printe små billeder ud på størrelse med et visitkort – cirka 5 x 7,5 cm. Hvis du derimod printer en video, kan du derefter holde din telefons kamera over billedet, og ved hjælp af Lifeprint-app’en se videoen på skærmen

Idéen er god, og når det hele virker, så er det faktisk et sjovt lille produkt, man kunne forestille sig at lave sjove til-og-fra kort eller lignende på. Men det er desværre problemet ved Lifeprint printeren; app’en virker simpelthen ikke det meste af tiden.

Lifeprints app er nem at navigere – når den altså virker.

Da jeg startede Lifeprint på min Huawei-telefon, ville den ikke lade mig bruge app’en, uden at jeg gav den adgang til mine kontaktpersoner – hvilket jeg personligt ikke ser nogen grund til. Jeg havde derefter en ekstremt frustrerende tid med printeren, som mildest talt ikke virker optimalt på Android – selvom den er reklameret til både iPhone og Android. En fejl fik printeren til at printe fire kopier af et billede i stedet for én – hvilket gjorde at jeg brugte fire af mine ret dyre stykker printerpapir på en fejl.

Da jeg herefter forsøgte mig med at printe en video, nægtede app’en fuldstændigt at sende printet videre til printeren. Da jeg lånte en anden Android-telefon, kunne dette godt lade sig gøre, men app’en var stadig utroligt ustabil.

Af uransagelige grunde er Lifeprint app’en helt anderledes designet og optimeret på iOS. I den tid, hvor jeg lånte en iPhone 8 til at printe, oplevede jeg næsten ingen problemer. Her er det nemt at bruge printeren til at printe sine billeder og videoer ud, selvom Lifeprint insisterer meget kraftigt på, at du skal dele dine billeder igennem app’en – hvis ikke, skal du slå deling fra ved hvert eneste enkelte print.

Lifeprints miniaturebilleder er skarpe og ret gode, størrelsen taget i betragtning.

Kvaliteten af billederne er ganske anstændige, taget i betragtning at de er lavet af en printer på størrelse med en powerbank. Farverne er ikke helt perfekte, men det er ikke noget, der ødelægger oplevelsen. De små videoer kan gøre sig rigtigt kort til specialiserede kort.

Du kan finde printeren billigst her.

+ Nem at bruge

+ God kvalitet af print

– Utroligt dårlig app til Android

– Meget insisterende på at dele billeder

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

Lifeprint 2x3 Hyperphoto Printer er en smart lille printer, der printer i god kvalitet. Den er dog svær at anbefale til Android-brugere.

Specifikationer

Mærke
Lifeprint
Type
Mini fotoprinter
Papirstørrelse
7,5 x 5 centimeter
Tilslutninger
Bluetooth
Mål
3,68 x 14,6 x 9,65 cm