Printeren virker helt uden kabler.

HP Sprocket Select

Du skal først og fremmest købe denne printer, hvis du gerne vil have dine billeder ud på papir med det samme, ligegyldigt hvor du er.

af Morten Skeldal Østergaard #Printer #Hewlett Packard (HP)
7.5

HP Sprocket Select er printeren for dig, der går mere op i at kunne printe når som helst og hvor som helst, end i at dine udskrifter nødvendigvis er i topkvalitet.

HP’s miniprinter har et overfladeareal, der er lidt mindre end en typisk telefon, og du kan altså snildt have den med i inderlommen. Printeren er udstyret med sit eget genopladelige batteri, så den er stort set så fleksibel, som man kan ønske sig.

Det er nemt at parre din telefon og printeren ved hjælp af HP’s app, som du kan hente til Android og iPhone. Herefter kræver det kun et par tryk på skærmen at udskrive et foto.

Sprocket Select udsender en høj skurrende lyd, når den printer, og vi troede først, at der var noget galt, men vores billede blev spyttet ud af printeren uden problemer efter et lille minuts tid.

Udskriftskvaliteten er ikke lige frem overvældende. Farvegengivelsen er værre end i selv de billigste blækprintere, vi har prøvet, og lyse hudtoner i folks ansigter bliver næsten helt hvide.

Den lille printer virker bedst som en gimmick. Det er sjovt at kunne bruge sin telefon som en slags Polaroid-kamera, hvor du kan stå med et papirbillede et minut, efter du har knipset dit motiv. Bagsiden af papiret er oven i købet selvklæbende, som et klistermærke.

Der er kun én størrelse på billederne, og den passer lige i en tegnebog. Du kan lægge 10 ark i printeren ad gangen. Det eneste, du skal gøre, er at hive toppladen af printeren og lægge en ny pakke papir ind i hulrummet. Pladen klikkes nemt på plads igen, og så er du sådan set klar til at udskrive billeder.

Det specielle papir til Sprocket Select koster næsten fem kroner pr. stk., men til gengæld er farverne allerede indlejret i papiret og trækkes ud ved hjælp af varmepåvirkning fra printeren, så du skal ikke bruge ekstra penge på blækpatroner.

Du kan foretage småredigeringer direkte i printerens app. Her kan du fx lægge farvefiltre på dit billede og tilføje en lille tekst eller kulørte ikoner, inden du trykker på udskriftsikonet.

Ladekablet til printeren bruger den gamle standard Micro-USB. Det er altså lidt dumt til et produkt, som skal bruges med moderne mobiltelefoner, der næsten alle bruger USB-C.


+ Nem at bruge

+ Papirbilleder på nul komma fem

– Dårlig billedkvalitet

– Forældet USB-standard

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

Du skal først og fremmest købe denne printer, hvis du gerne vil have dine billeder ud på papir med det samme, ligegyldigt hvor du er.

Specifikationer

Mærke
Hewlett Packard (HP)
Type
Miniprinter
Farve eller S/H
Farve
Papirstørrelse
87 x 58 mm
Opløsning printer
321 x 600 DPI
Tilslutninger
Bluetooth
Mål
13 x 8,8 x 1,75 cm
Papirskuffe
10 ark