Skærmen er meget lille og kan godt være lidt svær at tyde.

HP Smart Tank Wireless 455

HP's printer halter lidt på billedkvaliteten, men du kan få en frygtelig masse udskrifter ud af de medfølgende blækflasker.

af Morten Skeldal Østergaard #Printer #Hewlett Packard (HP)
6.8

En mærkværdig tilbygning på siden af HP’s multifunktionsprinter Smart Tank Wireless 455 viser, at dette ikke er en helt almindelig printer: Tilbygningen er faktisk fire store blæktanke, som du selv skal fylde op, inden du går i gang med at printe – det går meget smertefrit. De fire medfølgende flasker er nemlig forsynet med lukkeventiler, der sørger for, at blækket ikke ryger ved siden af.

Med fyldte tanke kan du udskrive op til 8.000 farvesider. Alle flaskerne har samme kapacitet som den tilsvarende blæktank – lige på nær den sorte flaske, der er på 135 milliliter, mens tanken kun er 80. Tankene er gennemsigtige, så du kan hele tiden holde øje med, om du er ved at løbe tør for blæk.

Printeren kan godt være lidt drilsk at betjene i begyndelsen. Den har en lille skærm i den ene side, men den er ikke berøringsfølsom, så du er tvunget til at bruge printerens knapper til betjeningen. Desværre er knapperne forsynet med nogle kryptiske ikoner, så du er nødt til at gætte dig lidt frem.

Udskrifterne er på det jævne. Røde områder i billederne har ofte et lidt gulligt skær, og det kan fx få folk til at se småsyge ud på portrætfotos. Skarpheden er heller ikke helt perfekt. Når jeg sammenlignede udskrifterne med de samme motiver fra andre printere, var det tydeligt, at detaljer som fx hår ikke stod lige så skarpt.


+ Genopfyldelige tanke

– Udskrifterne er ikke helt i top

– Lidt svær betjening


Find laveste pris:

www.pricerunner.dk

Se den bedste pris lige nu

Konklusion

HP's printer halter lidt på billedkvaliteten, men du kan få en frygtelig masse udskrifter ud af de medfølgende blækflasker.

Specifikationer

Mærke
Hewlett Packard (HP)
Type
Multifunktionsprinter
Farve eller S/H
Farve
Papirstørrelse
A4
Opløsning printer
4800 x 1200 dpi
Opløsning scanner
1200 x 1200 dpi
Antal blækpatroner
2 patroner + 4 tanke
Mål
52,5 x 31,0 x 15,8 cm
Farvesider pr. minut
5 sider i minuttet
S/H sider pr. minut
8 sider i minuttet