De vigtigste funktioner som kopiering og scanning er kun ét klik væk på printerens skærm.

HP OfficeJet Pro 8022e

OfficeJet Pro 8022e er printeren for dig, som har brug for en kontorprinter, der kan sprøjte bunkevis af dokumentudskrifter ud.

af Morten Skeldal Østergaard #Printer #Hewlett Packard (HP)
8.2

OfficeJet Pro 8022e er ikke just nogen smart designet fotoprinter, men hvis du har brug for en robust multifunktionsprinter til store mængder udskrifter på hjemmekontoret, leverer den varen.

Det er en printer, der er bygget til at udskrive masser af sider. Papirbakken er på 225 sider, og HP anbefaler selv printeren til udskriftsbehov på 800 sider om måneden. Den skulle endda kunne klare op til 20.000 månedlige udskrifter.

Udskriften af tekstdokumenter er printerens største styrke. I vores test tog i gennemsnit cirka 4 sekunder at spytte et tekstdokument ud, når vi printede tekster med mange sider, og bogstaverne stod skarpt og flot – selv når vi tog et forstørrelsesglas til hjælp.

Af en eller anden grund går fotokopiering ved hjælp af den indbyggede scanner meget langsommere. Du skal egentlig bare løfte låget, lægge dit papir på glaspladen og vælge kopiering på skærmen, men derefter går der næsten halvandet minut, før den færdige kopi ligger klar i udbakken.

I modsætning til de sort-hvide tekstudskrifter er printeren ikke lige frem nogen mester til kulørte fotoudskrifter. Billederne står egentlig skarpt og fint på fotopapiret, men der mangler dybde i billederne, og det skyldes nok især, at der kun er fire farver at gøre godt med. De er til gengæld fordelt på hver sin blækpatron, i stedet for at alle fire farver er samlet i to patroner, som det nogle gange er tilfældet. Det betyder, at printomkostningerne bliver holdt nede, fordi du kun behøver at skifte præcis den farve, du er løbet tør for.

Producenterne sparer ofte skærmen væk på printere i denne prisklasse, men OfficeJet Pro 8022e har en glimrende skærm, der gør det til en leg at betjene printeren uden at skulle tænde computeren først. Skærmen er berøringsfølsom, så den eneste fysiske knap på printeren er power-knappen.

Hvis du vil styre dine udskrifter fra computeren eller din telefon, er det HP’s gennemprøvede Windows-program og smartphone-app, som du skal benytte. Begge er overskuelige og har mange gode funktioner. Du kan fx bruge din telefon som scanner ved at tage et billede af et dokument og sende det til udskrift direkte fra app’en.


+ Lynhurtige dokumentudskrifter

+ God skærm

– Lidt “flade” fotos

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

OfficeJet Pro 8022e er printeren for dig, som har brug for en kontorprinter, der kan sprøjte bunkevis af dokumentudskrifter ud.

Specifikationer

Mærke
Hewlett Packard (HP)
Type
Multifunktionsprinter
Farve eller S/H
Farve
Papirstørrelse
A4
Opløsning printer
4800 x 1200 DPI
Opløsning scanner
1.200 x 1.200 dpi
Antal blækpatroner
4
Tilslutninger
Netværkskabel, Wi-Fi
Netværk
Wi-Fi 4
Mål
46 x 34,12 x 23,4 cm
Papirskuffe
225 sider
Print af A4-foto
3 minutter og 4 sekunder
Farvesider pr. minut
4 sider/minut
S/H sider pr. minut
15 sider/minut