Den næsten tre tommer store skærm gør det nemt at betjene printeren uden brug af pc.

HP OfficeJet Pro 8022

En god allround-printer, som du både kan bruge til fotos og kontordokumenter.

af Morten Skeldal Østergaard #Printer #Hewlett Packard (HP)
8.3

HP OfficeJet Pro 8022 er nem at komme igang med, og for under 1.000 kroner får du en multifunktionsprinter med mange gode funktioner.

Printeren tager dig pænt i hånden, når det hele skal indstilles, inden du udskriver din første side. Der er slet ikke behov for at konsultere en manual, for du skal bare følge anvisningerne på printerens skærm.

Når den tilhørende Windows 10-app er installeret, og du har udskrevet en enkelt testside, har du adgang til printerens arsenal af funktioner.

Det er meget overskueligt at finde rundt i den enkle Windows-app. Det tager fx kun få sekunder at sætte gang i en indscanning af et A4-ark på OfficeJet Pro 8022’s glasplade.

De primære funktioner som scanning, kopiering og udskrivning giver nogle fine resultater. Det er kun i fotoprint, at vi kunne finde noget at sætte en finger på. Der mangler nemlig en smule dybde i de mørke områder af billederne. Udskrivningen af vores testark afslørede, at printeren havde en tendens til at få sorte og meget mørkegrå nuancer til at flyde en smule sammen. Bortset fra det var fotoudskrifterne flotte, og der var ingen problemer med at gengive folks ansigtskulører korrekt, som vi ellers nogle gange ser i printere, der kun har fire blækpatroner.

Printeren er også god til udskrifter af kontordokumenter som breve eller skoleopgaver. Papirskuffen i bunden kan indeholde næsten en halv pakke printerpapir, så du slipper for at skulle fylde op hele tiden.

Farveskærmen er tydelig og berøringsfølsom. Menuerne er på dansk, men ind imellem dukker der pludselig finske ord op. Det er pudsigt nok en fejl, vi har set før i HP’s printere. Heldigvis var det ikke mere meningsforstyrrende, end at vi sagtens kunne betjene printeren alligevel.

OfficeJet Pro 8022 kan kobles sammen med HP’s smarte Instant Ink-tjeneste, hvor du får tilsendt nyt blæk, når du har behov for det. En af fordelene ved Instant Ink er, at du så kender dine udgifter til blæk.


+ Mange funktioner

+ Nemt at komme igang

– Problemer med mørke nuancer

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

En god allround-printer, som du både kan bruge til fotos og kontordokumenter.

Specifikationer

Mærke
Hewlett Packard (HP)
Type
Multifunktionsprinter - blæk
Farve eller S/H
Farve
Papirstørrelse
A4
Opløsning printer
1200 x 1200 DPI
Opløsning scanner
1200 x 1200 DPI
Antal blækpatroner
4
Tilslutninger
Ethernet, USB
Netværk
Wi-Fi 4
Mål
51,12 x 45,99 x 23,29 centimeter
Papirskuffe
225
Andet
Autoduplex
Farvesider pr. minut
20
S/H sider pr. minut
10