Indikatoren i højre side viser, hvor meget toner, der tilbage.

HP Neverstop Laser MFP 1201n

HP's printer har få funktioner, men den er en fin løsning, hvis du blot vil have masser af billige, sort/hvide udskrifter.

af Morten Skeldal Østergaard #Printer #Hewlett Packard (HP)
7.3

HP’s nye laserprinter, Neverstop 1201n, giver dig nærmest endeløse rækker af billige udskrifter, men du må undvære et par funktioner, som du får i blækprintere til lavere priser.

Den største begrænsning er, at udskrifterne fra 1201n er sort/hvide. Dette er ikke en printer for dig, der vil printe fotos eller farvestrålende diagrammer og skemaer. Men hvis du kan nøjes med sort/hvide udskrifter, så får du driftsikker lille printer her. Udskrifterne er knivskarpe og bliver spyttet ud med en fin hastighed. Desværre kan printeren ikke automatisk udskrive på begge sider af papiret.

1201n er den første printer, vi har set i meget lang tid,  som ikke har trådløst netværk. Du er altså nødt til at forbinde printeren direkte til pc’en med et USB-kabel eller trække et netværkskabel hen til printeren. Det giver stabile og problemfri forbindelser, men det ville nu have været rart at have muligheden for trådløst netværk også.

Når forbindelsen er oprettet kan du bruge HP’s udmærkede app til Windows 10 til at styre printeren. App’en kan både styre udskrivning og scanning, og alt er brugervenligt og overskueligt præsenteret. Du kan også styre printeren med de få knapper og den lille sort/hvide skærm øverst på printeren. Skærmen er dog så lille, at den løsning ikke egner sig til ret meget andet end lige at tage en hurtig fotokopi.

Ved siden af bakken, hvor papirerne kommer ud, sidder et lille gummidæksel. Hvis man skyder det til side, er der fri adgang til selv at fylde toner på printeren. Du slipper altså for at skulle skifte en del af printeren ud, hver gang du løber tør for toner. Et genopfyldningssæt med toner nok til cirka 2.500 sider koster 260 kroner, så du får altså ekstremt billige udskrifter her. HP’s laserprinter er langt fra den billigste, vi har testet, men hvis du udskriver mange tekstsider, så sparer du den lidt højere pris ind igen på de lavere driftskostninger.


+ Billige udskrifter

+ Fylder ikke så meget på bordet

– Ikke så mange funktioner

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

HP's printer har få funktioner, men den er en fin løsning, hvis du blot vil have masser af billige, sort/hvide udskrifter.

Specifikationer

Mærke
Hewlett Packard (HP)
Type
Laserprinter
Farve eller S/H
S/H
Papirstørrelse
A4
Opløsning printer
600 x 600 DPI
Opløsning scanner
600 DPI
Tilslutninger
USB
Netværk
Kabel
Mål
380,5 x 385 x 521 mm
Papirskuffe
150 ark
S/H sider pr. minut
21