Du behøver ikke at trække skinner eller bakker ud for at få plads til de færdige udskrifter. De lægger sig fint i hulrummet under scanneren.

HP LaserJet Pro MFP 4102fdwe

LaserJet Pro MFP 4102fdwe kan hurtigt spytte en masse udskrifter ud i en flot kvalitet.

af Morten Skeldal Østergaard #Printer #Hewlett Packard (HP)
8.7

LaserJet Pro MFP 4102fdwe er mest en printer for dem, der udskriver meget. Det er en tung og halvdyr laserprinter, som kan udskrive en masse sort-hvide sider på kort tid.

Du skal gennem en omstændelig indstilingsproces, før du kan bruge printeren. Det er faktisk ikke engang printeren selv, du skal bruge tid på at opsætte, for det tager kun få minutter. Men bagefter skal du en tur forbi HP’s hjemmeside for at aktivere printeren, og her er der en del ting at tage stilling til.

Du skal blandt andet vælge, om du vil have et HP Instant Ink-abonnement på levering af ny toner, når printeren er ved at løbe tør. Det koster 79 kroner for den billigste løsning til folk, der printer under 200 sider om måneden. Du kan få tre måneders gratis prøveabonnement, hvis du har lyst til lige at se det lidt an først.

Når først printeren er færdigindstillet, er den en velsmurt maskine, der bare gør, hvad den får besked på.

Det tog kun seks sekunder, fra vi havde trykket på Print-knappen i Windows, til den første side lå klar. Når vi udskrev et dokument med fortløbende udskrift af en hel bunke sider med blandet tekst og grafik, nåede printeren op på hele 41 sider på et minut. Du kommer altså ikke til at kede dig, mens du sidder og venter på, at denne printer skal spytte udskrifter ud. Tallene ligger i øvrigt tæt på HP’s egne løfter om printerens hastighed.

Udskrifter står flot. Bogstaver i tekst er sorte og skarpe, og der er ingen fejl eller misfarvning i store ensartede flader i fx et lagkagediagram.

Printeren kan styres med en berøringsfølsom farveskærm, men skærmen er en anelse for lille, når der fx skal indtastes et kodeord til det trådløse netværk. I stedet for at du får et helt virtuelt tastatur op på skærmen, er bogstaverne samlet i grupper, så du må trykke to gange på skærmen for at vælge hvert bogstav.

Nederst sidder en papirbakke til 250 A4-ark, og der er en arkføder i toppen til de situationer, hvor du skal tage kopier af mange dokumenter på én gang. Det her er en printer, der snildt kunne bruges til at drive en forening eller en mindre virksomhed.


+ Fin udskriftskvalitet

+ Hurtige udskrifter

– Besværlig opsætning

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

LaserJet Pro MFP 4102fdwe kan hurtigt spytte en masse udskrifter ud i en flot kvalitet.

Specifikationer

Mærke
Hewlett Packard (HP)
Type
Laserprinter MFP
Farve eller S/H
Sort-hvid
Papirstørrelse
A4
Opløsning printer
1200 x 1200 dpi
Opløsning scanner
600 x 600 dpi
Tonerkapacitet
2900 sider
Tilslutninger
Trådløs, Ethernet
Netværk
Wi-Fi 4
Mål
42 x 39 x 32,3 cm
Papirskuffe
250 ark
S/H sider pr. minut
41