Den nederste del af printeren er en stor papirbakke, der trækkes ud som en skuffe.

HP LaserJet Pro M283fdw

M283fdw er en stor og solid laserprinter, der spytter flotte dokumentudskrifter ud. Printeren er god tll dig med et stort printbehov.

af Morten Skeldal Østergaard #Printer #Hewlett Packard (HP)
8.3

Hvis du står og skal købe din første laserprinter, så er HP M283fdw ikke noget dårligt bud. Laserprinteren har en forholdsvis lav pris, når man tager i betragtning, at den også kan udskrive i farver.

Printerens fulde navn er HP Color LaserJet Pro MFP M283fdw, og MFP står her for multifunktionsprinter. Der sidder nemlig også en scanner indbygget i toppen af printeren, så du kan kopiere og indscanne dokumenter.

Udskrifterne er i god kvalitet, men som alle laserprintere så er M283fdw først og fremmest beregnet til “kedelig” kontorbrug. Hvis du har brug for at udskrive flotte fotos, må du anskaffe dig en blækprinter i stedet for.

Printeren har fire tonerbeholdere til de farver, der skal bruges til at printe med. Beholderne er noget større end de små blækpatroner, vi kender fra blækprintere, og det er med til at gøre M283fdw til et halvstort skrummel.

Det hjælper heller ikke på størrelsen, at der er indbygget en dejlig stor bakke nederst i printeren, hvor der er plads til en halv pakke printerpapir. Heldigvis er det fortrinsvis i højden, at printeren fylder. Den optager ikke meget mere plads på bordet end en tilsvarende blækprinter med indbygget scanner.

M283fdw har automatisk duplex. Det vil sige, at den kan trække den udskrevne side tilbage i printeren og skrive på bagsiden af papiret også – helt uden at du behøver at røre en finger. Det giver selvsagt en stor besparelse på papirbudgettet, men det går også betydeligt langsommere, end hvis du havde printet de samme to sider på hvert sit papirark.

Printerens mange funktioner kan styres fra den gode skærm på toppen.


+ God skærm

+ Stor papirbakke

– Fylder meget

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

M283fdw er en stor og solid laserprinter, der spytter flotte dokumentudskrifter ud. Printeren er god tll dig med et stort printbehov.

Specifikationer

Mærke
Hewlett Packard (HP)
Type
Lasermultifunktionsprinter
Farve eller S/H
Farve
Papirstørrelse
A4
Opløsning printer
Printeropløsning: 600 x 600 DPI
Opløsning scanner
1200 x 1200 DPI
Antal blækpatroner
4
Tilslutninger
USB, trådløst netværk
Netværk
Wi-Fi 4 (802.11n)
Mål
42,4 x 47,5 x 33,8 cm
Papirskuffe
250
Farvesider pr. minut
21
S/H sider pr. minut
21