Der er ingen skærm i printeren, så du må styre den med nogle få knapper på toppen eller via din pc eller telefon.

HP LaserJet Pro 3002dwe

LaserJet Pro 3002dwe er en helt basal laserprinter, der udskriver knivskarpe sort-hvide tekster.

af Morten Skeldal Østergaard #Printer #Hewlett Packard (HP)
7.9

HP LaserJet Pro 3002dwe er næsten så basal, som en printer kan blive: Der er ingen scanner til fotokopiering, og du kan kun udskrive i sort-hvid. Den mest avancerede funktion i HP-printeren er evnen til automatisk at udskrive på begge sider af papiret.

Dette er altså en printer til dig, der mest har brug for bare at udskrive et par koncertbilletter eller et boarding-pas til flyveturen i ny og næ. Hvis du har behov for at udskrive længere tekster en gang imellem er det heller ikke problem. Vi talte 32 sider i minuttet fra printeren, efter den første side var blevet spyttet ud.

Tekster står superskarpt på printerpapiret. Vi måtte skrue godt op for forstørrelsen på et elektronisk mikroskop, før vi begyndte at kunne se lidt flosser i kanterne af bogstaverne.

Printeren er beregnet til at blive brugt med dit netværk, enten trådløst eller via et netværkskabel. En skærm ville have gjort underværker i opsætningen af printeren og sammenkoblingen til pc’en. Vi havde problemer med at få 3002dw sluttet til vores trådløse netværk, og hver gang printeren skulle forsøge at hjælpe os på vej, udskrev den et par sider med hjælpetekster. Det endte med, at vi til sidst havde et lille bjerg af velmente hjælpetekster foran os, og til sidst lykkedes det da også at få forbindelse til printeren. Der er ikke mulighed for at sætte et USB-kabel i printeren, så den er udelukkende beregnet til at blive brugt med dit netværk – enten trådløst eller via et netværkskabel.

Der følger et halvt års gratis medlemskab af HP+ med i købet af printeren. Det betyder blandt andet, at du automatisk får tilsendt en ny toner til printeren, når du er ved at løbe tør. Hvis du vil fortsætte med HP+ efter prøveperioden, må du betale for det. Det koster fra 17 kroner om måneden alt efter dit udskriftsbehov.


+ Skarpe tekstudskrifter

+ God pris

– Besværlig opsætning

Se den bedste pris lige nu

Conclusion

LaserJet Pro 3002dwe er en helt basal laserprinter, der udskriver knivskarpe sort-hvide tekster.

Specifikationer

Mærke
Hewlett Packard (HP)
Type
Sort-hvid laserprinter
Farve eller S/H
Sort-hvid
Papirstørrelse
A4
Opløsning printer
1200 x 1200 DPI
Tilslutninger
Ethernet-netværkskabel
Mål
75,8 x 36,7 × 36,6 cm
Papirskuffe
250
S/H sider pr. minut
32